Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ministrul Agriculturii a venit la primul festival al porcului de Mangalița. ”Salut inițiativa”

Ministrul Agriculturii a venit la primul festival al porcului de Mangalița. ”Salut inițiativa”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea este prezent, duminică, la Festivalul gastronomic Mangalița de la Racovița, un eveniment la prima ediție, organizat pe Valea Moașei.

Petre Daea a ajuns pe Valea Moașei în jurul prânzului, în cadrul celei de-a doua zile a evenimentului organizat de Dan Limbășan, crescătorul de porci de Mangalița de la Racovița. Daea nu a susținut vreun discurs, iar consilierii săi au declarat că nici nu va face acest lucru, ci va discuta direct cu agricultorii care participă la eveniment. În jurul lui Daea s-au strâns și liderii PSD Sibiu (președintele organizației județene, Bogdan Trif), precum și parlamentari aleși sub sigla acestui partid (senatorul Nicolae Avram, deputatul Ioan Terea). ”Salut inițiativa organizării acestui festival, inițiativă pe care o susțin. Este primul festival de acest gen, dedicat porcului de Mangalița din România, un festival «care a tăiat panglica»”, a declarat ministrul, pentru Turnul Sfatului.

daea 1

La sosirea lui Daea, la festival erau aproximativ 200 de persoane, evenimentul fiind la început.

daea trif si avram cermonea

Ultima dată când Petre Daea a venit la Sibiu a fost în campania pentru alegerile europarlamentare. Atunci a mers la Poiana Sibiului, alături de Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, pentru a filma o ediție a emisiunii Viața Satului. Vizita a fost intens mediatizată ulterior, când s-a aflat că oamenii din Poiana Sibiului nu au fost lăsați să discute cu Daea. Detalii despre acel episod aici: Efectul vizitei lui Dragnea la Poiana Sibiului: “tot satul e revoltat“

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mangalita Floare de Maces

Acum 4 ani

De ce nu ai publicat comentariul meu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus