Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

FOTO Cel mai nou loc de joacă în aer liber este privat. “Așa este normal“

FOTO Cel mai nou loc de joacă în aer liber este privat. “Așa este normal“

De mai multe săptămâni, pe Calea Gușteriței a fost dat în folosință primul loc de joacă pentru copii. Locul este rezultatul unei investiții private.

Cu o suprafață de aproximativ 300 de mp, alături de care alți 2.000 de mp au fost rezervați spațiului verde, locul de joacă a fost amenajat în cadrul complexului City Residence Sibiu, de către dezvoltatorii acestuia. “Un astfel de loc de joacă era în plan demult. Am așteptat până spre finalizarea proiectului imobiliar, deoarece era mai greu de amenajat această zonă cât timp aveam șantier în imediata apropiere. Și locatarii au cerut o astfel de investiție, dar și noi ne-am gândit la o astfel de facilitate, deoarece aduce plus-valoare ansamblului imobiliar prin creșterea calității vieții“, arată reprezentanții ansamblului imobiliar. În cei aproximativ 300 de mp îngrădiți, sunt amplasate mai multe ansambluri și jocuri pentru copiii cu vârste între doi și 14 ani, precum și bănci și o cișmea.

loc de joaca privat 2

Astfel de locuri de joacă private au mau fost amenajate și de către dezvoltatorii altor ansambluri imobiliare precum Magnolia Residence sau în ansamblul finalizat pe șoseaua Albba Iulia, lângă magazinul Kaufland. În acest ultim caz, locul de joacă nu a fost cerut de către administrație la elaborarea planului urbanistic zonal, ci a fost propus de către investitori. “Decât zece locuri de parcare, mai bine acest loc de joacă. Unul care crește calitatea vieții în această comunitate“, arată reprezentanții ansamblului.

loc de joaca regulamen loc de joaca privat 2 loc de joaca 5 loc de joaca 3 loc de jaoca de sus 2

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

K.Samuel

Acum 3 ani

Advertorial? Sa fim seriosi, nu sunt singurii dezvoltatori face fac loc de joaca langa bloc.
Raspunde

je 32

Acum 3 ani

oare a costat mai mult aceasta reclama decat locul de joaca?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus