Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
20°C

Întâlnirea programată astăzi între Costel Enache și Gigi Becali nu a mai avut loc

19 August 2019 15:20

Întâlnirea programată astăzi între Costel Enache și Gigi Becali nu a mai avut loc

De câteva zile, așteptarea este din ce în ce mai grea pentru sibieni, deoarece toată lumea așteaptă un răspuns din partea lui Costel Enache, actual antrenor al FC Hermannstadt. În tot acest timp, Enache a fost în atenția celor de la FCSB, care i-au făcut și oferte pentru a antrena echipa lui Gigi Becali. Fiecare dintre echipe și-a susținut până acum punctul de vedere, sibienii spunând că antrenorul nu va pleca, iar ceilalți au susținut că va exista o întâlnire cu acesta.

Încă de vineri a fost programată pentru astăzi întâlnirea decisivă pentru cele două echipe, dar până la această oră nu a avut loc. De dimineață, Iuliu Mureșan a intrat din nou în direct la o televiziune pentru a întări ideea că antrenorul sibienilor va fi în continuare Costel Enache.

„Costel este în drum spre Sibiu, a fost acasă şi el, acum se întoarce. GPS-ul este la noi. Este exclus ca Enache să ajungă la FCSB. Din punctul meu de vedere e exclus. Am discutat cu el şi a ajuns şi el la această concluzie”, a transmis președintele executiv al clubului de fotbal FC Hermannstadt.
costel

Mureșan pare convins de faptul că FCSB-ul nu este o variantă bună pentru Costel Enache. A motivat asta prin rezultatele obținute de aceștia în meciul de ieri contra celor de la Iași, când au pierdut cu scorul de 2-1. „Jocul de aseară al FCSB-ului, deşi eu nu vorbesc despre alte echipe, nu cred că dă multe speranţe viitorului antrenor. Foarte greu pentru un antrenor care merge astăzi să poată schimba ceva în jocul echipei până joi. Să-ţi legi numele de o ratare a obiectivului nu este tocmai bine. Şi altele mai sunt”, spune acesta.

Gigi Becali a declarat astăzi că nu s-a mai înțeles cu Costel Enache pentru că acesta nu i-a mai răspuns la telefon: „Nu am discutat nimic, nu mai are rost să discutăm. Vorbisem cu Enache, azi trebuia să-l prezint, nu mai știu, nici nu a mai răspuns la telefon, asta e”, a transmis patronul FCSB.

Reporterul Turnul Sfatului a încercat să obțină câteva reacții și de la câțiva jucători ai FC Hermannstadt, dar aceștia au refuzat să discute problema, spunând că treaba lor este să dea ce e mai bun, indiferent de antrenor. Între timp, toată lumea așteaptă un răspuns oficial din partea lui Costel Enache, care nu a vorbit deloc până acum despre acest subiect.

enache

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus