Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Emirates Airlines a ales cinci tineri din Sibiu pentru a-i angaja. Cum a fost la interviuri

Emirates Airlines a ales cinci tineri din Sibiu pentru a-i angaja. Cum a fost la interviuri

Una dintre cele mai populare companii aeriene din Orientul Mijlociu, Emirates Airlines, a organizat recent interviuri de recrutare a tinerilor care își doresc să devină însoțitori de bord. Pe 15 și 17 august s-au desfășurat două astfel de probe la Constanța și Sibiu. Reprezentanții companiei au ales în total 13 persoane care să meargă mai departe - 8 la Constanța și 5 la Sibiu - adică la interviul final, care se va desfășura online cu un recrutor Emirates.

Potrivit site-ului vreausafiustewardesa.ro, la Constanța au participat 41 de candidați în total, iar la Sibiu - 30 de candidați.

„Recrutoarea a preluat CV-urile și documentele fiecărui candidat și le-a verificat, însă nu a făcut eliminări în această etapă. Toți candidații au mers mai departe, către prima probă de echipă”, scrie sursa citată.

Astfel, doritorii de a deveni însoțitori de bord, au trecut prin două probe de interviu, în care au fost verificate abilitățile de comunicare, ascultare, atenția la detalii și coordonarea membrilor echipei, dar și modalitatea de lucru în echipă, abilitățile de servicii clienți ale fiecărui candidat, limbajul corpului și modul de exprimare.

În final, au rămas opt candidați la Constanța și cinci la Sibiu. Aceștia urmează să mai treacă de o probă finală - un test de limbă engleză și unul psihometric online, în 24 de ore de la finalizarea interviului, precum și un interviu final, cu un recrutor Emirates, tot online, mai scrie vreausafiustewardesa.ro.

„Ce mă uimește foarte tare la interviuri, este că, în ciuda informațiilor care se găsesc oriunde pe internet, pe siteuri/bloguri sau youtube, un număr foarte mare de candidați s-a prezentat fără să respecte regulile de grooming (ținută, make-up, păr) impuse de companiile aeriene la rectrutări. Au fost candidați care au venit în blugi, păr desprins, pantaloni în loc de fustă, pantofi cu toc foarte înalt și lista poate continua (...)”, a comentat autorul articolului, care a urmărit modul în care a decurs recrutarea tinerilor pentru compania aeriană.
Emirates Airlines a mai organizat interviuri la Sibiu. Potrivit economica.net, compania oferă candidaţilor selectaţi, în medie, venituri de circa 2.300 de euro lunar, scutite de taxe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 6089

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Fly Away

Acum 3 ani

Valcencele, toate cu tocuri de 20 cm pe piatra cubica si buzite de ratuste vor fi angajate in masa ca insotitoare de bord pe Transmixt airlines si Cotofana Fly!
Raspunde

coco chanel

Acum 3 ani

Chestia cu tocurile am vazut-o si la politiciene... Onor ministra Ana Birchall e tot cocotata pe tocuri de 12 cm, de parca n-ar fi lucrat in SUA unde exista un dresscod: tocuri nu mai inalte de 7 cm la birou.
Raspunde

TheFutureisNow

Acum 3 ani

:)))))))))))))))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=lLp9rKsNCO8 Pentru naivele care au capul in nori :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus