Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Mult zgomot pentru nimic: Birț n-a plecat, de fapt, de la FC Hermannstadt

Mult zgomot pentru nimic: Birț n-a plecat, de fapt, de la FC Hermannstadt

Ultimele zile au fost de foc pentru FC Hermannstadt, având în vedere plecările de la echipă. Teodor Birț (director al clubului), Marius Lungu (team-manager), Vasile Armenean (oficial) și Ovidiu Boica (ofițer de presă) au fost cei care au anunțat zilele trecute că vor părăsi echipa. În mult așteptata conferință de presă de astăzi, Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului, a lămurit cum stă de fapt treaba la club, ceea ce nu s-a spus până acum.

Birt FC Hermannstadt (9)

„Sunt în relații bune cu Birț, a făcut un lucru extraordinar cu echipa în acești patru ani. Mandatul lui a fost pe o perioadă de patru ani, iar acesta a expirat. Consiliul director a hotărât că nu e cazul să prelungească acest contract și din acest motiv Teodor Birț nu mai este la conducere. Nu au fost situații tensionate între noi niciodată, iar acele speculații cum că el a plecat din cauza unor certuri nu sunt adevărate. Marius Lungu a decis să plece împreună cu el, a zis că dacă a venit cu el, va și pleca. Ideea e că Teodor Birț nu a fost dat afară din club, el este acum membru în Consiliul Director”, a declarat Iuliu Mureșan.

marius lungu FC Hermannstadt (7)

Pentru cei plecați s-au găsit repede înlocuitori, pentru a nu afecta activitatea clubului. Pe Marius Lungu îl va înlocui Dănuț Perjă, iar pe Ovidiu Boica - Cosmin Călinescu.

Până la această conferință de presă, nici unul dintre cei care au „plecat” de la echipă nu și-a motivat gestul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Eu, sibianul

Acum 3 ani

Mult fasss, dupa mult zgomot! Desi sunt unul dintre cei care am sustinut ca este timpul schimbarii, am o mare... scama pe creier; sunt aproape suta la suta convins ca nea Muresan ne tine de prosti, ca omul asta minte cum respira (bine, cam asa este si Birt, dar nu are clasa astuia, e mai din topor). Sincer, la conferinta de presa de astazi, ma asteptam ca jurnalistii sa fie ceva mai incisivi si mai inspirati in alegerea intrebarilor adresate… nu a fost cazul! Eu nu sunt foarte lamurit care este situatia datoriilor clubului, daca bugetul ala chiar exista, sau este doar pe hartie, unde sunt sponsorii (Muresan zice ca nu a plecat niciunul, dar inca nu am auzit de sponsori care accepta sa nu le apara numele pe echipament…). Sper sa fie bine (si la vara cald…), dar tare bucuros as fi sa avem si niste certitudini...
Raspunde

Birt - Lungu, spune tot...

Acum 3 ani

Un om cu cat de cat caracter, nu intra in mocirla fotbalului in general si al sibiului in special.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus