Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Norica Nicolai susține că ALDE a obținut 15% la alegeri, dar a fost furată

Norica Nicolai susține că ALDE a obținut 15% la alegeri, dar a fost furată

Președintele Consiliului Național al ALDE, Norica Nicolai, este de părere că partidul din care face parte a fost furat la alegerile europarlamentare din 26 mai și că scorul de 4% pe care l-a obținut este rezultatul unei fraude operate de STS. Nicolai a declarat că partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu ar fi trebuit să obțină cel puțin 15%. „ALDE cred că a obținut la aceste alegeri scorul cu care era creditată în sondaje, însă ceva se întâmplă în alegerile din România după 2004 încoace, dar cu indicii clare de fraudă după 2009. Aștept răspunsul de la această comisie (Comisia specială privind posibilele fraude la alegeri) și aștept rapid o decizie a guvernului de a trece această încercare de a evita votul multiplu de la STS la AEP”, a delcarat Norica Nicolai într-un interviu la DC News. Liderul ALDE este de părere că au fost luate voturi de la ALDE și date altor competitori politici precum PMP sau UDMR.

Despre viitoarele alegeri, cele prezidențiale, fostul europarlamentar crede că Tăriceanu va obține peste 16%. „Eu cred că ALDE și atunci în 26 mai și acum are același scor și vom vedea în condițiile în care ne vom lua măsuri la alegerile prezidențiale, care este scorul ALDE. Cred că de data asta sondajele vor avea dreptate. Îl creditează pe Tăriceanu cu 16%, în niciun caz nu putem vorbi de 4-5%.”, crede liderul ALDE.

Foto: Adevărul

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Canaris

Acum 2 ani

Vorba reclamei; Da Diazepamu, Diazepamu cat costa ?
Raspunde

Aldeiceanu cinci neveste

Acum 2 ani

Ce mutra hida de procuror comunist! Asta a luat-o tare prin balarii !
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Voi sunteți votați doar de bugetarii cu şcoală care în ipocrizia lor se cred liberali .De fapt voi nu sunteți liberali ,ci doar nişte oportunişti care au profitat de neprezentarea la vot a românilor în 2016.De 3 ani girați cu parlamentarii voştri toată orgia bugetară pe care o avem acum.
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Daca tradiceanu nu castiga detasat alegerile , e clar ca au fost fraude masive!
Raspunde

Hell-Town

Acum 2 ani

Asta e retorica politica de tip “Vadim Tudor”! Remember..? :-)
Raspunde

Liviu Tudor

Acum 2 ani

Ce barbat urat In poza.
Raspunde

Lenroc

Acum 2 ani

Stie sigur că așa a fost, Mircea Badea nu se putea înșela atât de tare.
Raspunde

Slăbiceanu

Acum 2 ani

Calcul incorect: 5 neveste× 4%= 20%.Nu vă subesdtimați șeful tovarășa procuror!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus