Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

ACTUALIZARE Incendiu la un depozit cu lemne din Gura Râului

ACTUALIZARE Incendiu la un depozit cu lemne din Gura Râului

ACTUALIZARE 19:30 ISU Sibiu a anunțat la această oră lichidarea incendiului. „În urma incendiului s-au identificat într-o anexă invecinată un număr de 19 ovine moarte. Au ars utilaje agricole, material lemnos și fân precum și aproximativ 80 mp din construcția depozitului. Sursa probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de flacăra unui chibrit”, au transmis reprezentanții instituției.

ACTUALIZARE 13:10  12 pompieri militari au intervenit cu trei autospeciale de stingere, precum și un echipaj de prim ajutor medical calificat Smurd. În ajutor au venit și zece membrii ai SVSU Gura Râului cu 2 autospeciale de mică capacitate.

Potrivit ISU SIbiu, incendiul a fost localizat, dar încă se lucrează pentru lichidarea incendiului. Nu sunt înregistrate victime. „Au fost afectate de incendiu aproximativ 6 mc de lemne, trei utilaje agricole, aproximativ 2000 baloți de fân pe o suprafață de aproximativ 500 mp”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Un depozit culemne de la Gura Râului a luat foc, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu. Pompierii intervin în acest moment pentru stingerea flăcărilor.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de pompieri și autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului care se manifestă cu flacăra deschisă. Au fost anunțați și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gura Râului.

Intervenția se află în dinamică”, transmite instituția.

incendiu gura raului incendiu gura raului 2

Vom reveni cu detalii.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Robert

Acum 2 ani

Pai din ce scrie aici..6 MC de lemn ...2000 baloți de fin și 3 utilaje....cea mai mică valoare de departe o au lemnele.dar vreți să păreți interesanți...că asta cu lemnul...e la moda. Iată exemplu de " așa nu" in jurnalism!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus