Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mircea Diaconu ar putea fi candidatul ALDE – Pro România

Mircea Diaconu ar putea fi candidatul ALDE – Pro România

Fostul europarlamentar Mircea Diaconnu și-a anunțat duminică intenția de a candida la alegerile prezidențiale. Acesta urmează să se întâlnească astăzi cu liderii ALDE și Pro România pentru a discuta despre o eventuală susținere a celor două partide. „Nu știu dacă se întâmplă pentru că aseară târziu am fost invitat la o discuție cu ALDE și Pro România.” a declarat Diaconu într-o intevenție telefonică la Digi24, referitor la o eventuală susținere a candidaturii sale.

Discuțiile au loc în contextul în care luni, premierul Viorica Dăncilă are o întâlnire cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu în care încearcă să îl convingă să nu părăsească guvernarea. Conform unor surse politice, printre condițiile puse de oamenii lui Ponta pentru o alianță ALDE-Pro România se numără ieșirea de la guvernare, susținerea lui Diaconu și renunțarea la scaunul de președinte al Senatului.

Întrebat despre o eventuală ieșire a celor din ALDE de la guvernare pentru a susține într-o alianță cu Pro România candidatura sa, Mircea Diaconu a declarat că nu știe ce vor face oamenii lui Tăriceanu. „Nu m-am gândit așa de adânc. Nu știu ce vor face dânșii.”, spus Diaconu la Digi24.

Foto: Stirileprotv.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

B.Utoru

Acum 4 ani

Mircea Diaconu - un exemplu de nulitate parvenită prin prostia oamenilor! Actoraș mediocru, politician fără vocație, „față de galoș” (cum îi zicea Vadim), iată că urcă precum igrasia, moleculă cu moleculă, treaptă cu treaptă, etaj cu etaj, tenace, modest, încrezător, ca toți semidocții care-și doresc mai mult decât ar avea dreptul. Dar nu-i el de vină, ci aceia care se uită în gura lui strâmbă.
Raspunde

Tovarașul Papă Lapte

Acum 4 ani

Brat la brat, tovarasii Tăriciuma Delapidakis si Monta Turcitul ne propun un domn integru, lingau sters, vechi slugoi al sistemului, tovarasul Mircea Diaconu Papălapte. Hidra bolsevico cleptomana e in proces de reinventare, fiti cu ochii in patru...acesti domni cu dosare sunt in stare de orice schema gen caritas pentru a va mai trage o teapa si a se hrani din taxele noastre, ei si slugile lor cu pensii speciale, inca o generatie. Mare atentie !!!
Raspunde

Cititescu

Acum 4 ani

Pe un post tv, despre candidatura lui Mircea Diaconu la presedintie: "Un actor mare in rol de prost". In fond de ce nu? Au mai fost actori: in SUA, in Ucraina, dar si acolo "rolul" le-a fost distribuiti un... regizor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus