Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

Pierdere pentru FC Hermannstadt: Alexandru Dandea a semnat cu Astra Giurgiu

Pierdere pentru FC Hermannstadt: Alexandru Dandea a semnat cu Astra Giurgiu

După doar un an, Alexandru Dandea a ales să plece de la FC Hermannstadt și s-a transferat la fosta lui echipă, Astra Giurgiu. 

Alexandru Dandea este un jucător din Drăgășani de 31 de ani care a semnat cu FC Hermannstadt în vara anului 2018, devenind mijlocașul sibienilor. A fost unul dintre cei mai îndrăgiți jucători ai echipei sibiene de către suporteri. Când a ajuns la FC Hermannstadt, jucătorul avea o valoare de 550 mii euro, fiind transferat de la Astra Giurgiu. În urma unor conflicte recente din cadrul clubului, Dandea a decis să plece și s-a întors la clubul din prima ligă, Astra.

În acest sezon a avut trei apariții în meciurile oficiale, reușind să și marcheze un gol.

„Nu sunt de accord că a fost lăsat Alex Dandea să plece. Alex Dandea a fost un symbol în vestiar. Indiferent ce tensiuni au apărut, sau nu, nu e normal. El, Tătar, Dâlbea, Blănaru, toțI ceilalțI sunt jucători care chiar și-au dorit, în situația în care n-au fost plătițI, în situația în care n-au jucat pe prime. Au jucat pentru Sibiu! Cred că trebuie să existe mai multă toleranță față de jucători, pentru că Alex Dandea chiar a fost un jucător de caracter. Și, dacă au reușit să păstreze echipa aceasta 13-14 jucători, să rămână în Liga 1, cred că trebuie să fie apreciați”, a declarat Teodor Birț, fostul director executiv al FC Hermannstadt, la conferința de presă de zilele trecute.

Fotbalistul a anunțat transferul în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Facebook.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Unu

Acum 2 ani

Pleaca cei care au dus greul, vin VIP-urile! Ca in orice firma etc...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus