Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Premieră pentru baschetul din țara noastră: România are un reprezentant în FIBA

Premieră pentru baschetul din țara noastră: România are un reprezentant în FIBA

Președintele de onoare al Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, va face parte din conducerea FIBA. Este pentru prima dată în istorie când baschetul românesc va fi reprezentat în FIBA Central Board. 
Carmen Tocală a fost votată în această funcție, astăzi, în cadrul Congresului Mondial al FIBA, care se desfășoară la Beijing, cu ocazia apropiatului start al FIBA World Cup 2019.
tocală
Delegați din partea a 156 de federații naționale, printre care se numără și reprezentanții Federației Române de Baschet (președinte Horia Păun și președintele de onoare Carmen Tocală), au avut de votat noua conducere a organismului mondial. Hamane Niang a fost ales cu unanimitate de voturi, devenind astfel președinte al FIBA pentru perioada 2019-2023.
Vestea bună pentru România este că țara noastră va avea un reprezentant în următorii patru ani în conducerea FIBA, fiind astfel o premieră pentru România. Propusă de Federația Română de Baschet și susținută de FIBA-Europe, organism în cadrul căruia ocupă din acest an funcția de vicepreședinte, doamna Carmen Tocală a fost aleasă de Congresul FIBA, astăzi, să facă parte din FIBA Central Board pentru următorii patru ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus