Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
18°C

BC CSU Sibiu se revanșează față de abonați, după ce sezonul de baschet a fost încheiat de FRB

BC CSU Sibiu se revanșează față de abonați, după ce sezonul de baschet a fost încheiat de FRB

Conducerea BC CSU Sibiu caută soluții, în această perioadă, prin care se pot revanșa față de abonați, după ce Federația Română de baschet a decis să înceteze sezonul competițional 2019/2020, în contextul pandemiei de Covid-19, fără a decerna titlul de campioană vreunei echipe din Liga Națională de Baschet.

Cei 1480 abonați pe care i-a înregistrat echipa în sezonul 2019/2020 vor primi câte o mască #NuCedăm, în baza abonamentului. Pentru ridicarea acesteia sunteți așteptați, până la finalul lunii mai 2020, în fiecare zi, între orele 9 și 12, la sediul BC CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2.

De asemenea, fanii echipei vor beneficia în sezonul următor, la reînnoirea cardului de acces la meciurile BC CSU Sibiu, de o reducere de 20 la sută din prețul abonamentului pentru sezonul 2020/2021.

„BC CSU Sibiu a pus pe primul loc sănătatea, în această perioadă, pentru că dincolo de orice competiții, lupta pentru protejarea sănătății am considerat-o cea mai importantă. Ne-am fi dorit, și anul acesta, să jucăm finala campionatului, dar pandemia de coronavirus ne-a determinat să ne reevaluăm prioritățile. Nu avem altă soluție decât să ne adaptăm vremurilor, încercând să păstrăm alături de noi, ceea ce ne-a consacrat, în primul rând, de-a lungul timpului – familia galben-albastră. Niciun trofeu nu valorează cât dragostea oferită de suporterii BC CSU Sibiu și, din acest punct de vedere, cred că prin ei avem cel mai valoros și bogat palmares. De asemenea, numărul mare de parteneri ai echipei noastre- 38-sunt dovada vie că proiectul BC CSU Sibiu are toate armele pentru a depăși această situație excepțională. Le mulțumim tuturor celor care rămân aproape de noi, mai ales acum, în vremuri atât de complicate. Vom dovedi că forța acestei familii galben-albastre e mai puternică decât orice obstacol și sunt convins că vom depăși cu bine această perioadă”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Abonații sunt sfătuiți să păstreze cardurile din sezonul 2019/2020 pentru că rămân valabile reducerile oferite de partenerii echipei:

  • 15% reducere la cumpărături de minim 200 de lei, din magazinul ANDU sau de pe siteul andusports.ro,
  • 10% reducere la produsele DAbo,
  • 10% reducere la produsele Sucre,
  • 20% reducere la produsele Naturo Juice comercializate în magazinul de pe B-dul Nicolae Bălcescu, care se va deschide începând de vineri, 22 mai 2020.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus