Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Oamenii se plâng că nu e apă potabilă la Aeroportul Internațional Sibiu

Oamenii se plâng că nu e apă potabilă la Aeroportul Internațional Sibiu

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că la Aeroportul Internațional Sibiu nu există apă potabilă, motiv pentru care atunci când așteaptă să se îmbarce sau să se întâlnească cu cineva drag, sunt nevoiți să cumpere apă îmbuteliată. Reprezentanții aeroportului spun că deși ar fi dorit să pună apă potabilă la dispoziția vizitatorilor, există riscul să fie contaminată. 

Mai mulți vizitatori ai aeroportului s-au plâns de-a lungul timpului de faptul că la aeroport nu pot să bea apă de la robinet, fiind, spun aceștia, singurul loc din Sibiu în care acest lucru se întâmplă. Nemulțumit, un cititor al redacției ne-a pus în vedere problema.

„Am călătorit de multe ori în ultimii ani de pe acest aeroport și am observat că nu există apă potabilă, ceea ce mi se pare de-a dreptul penibil. Tot orașul are apă potabilă, numai la aeroport nu există”, spune bărbatul.
WhatsApp Image 2019-08-19 at 2.21.26 PM

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții AIS au transmis un răspuns privind această problemă.

„Aeroportul Internațional Sibiu efectuează periodic analize pentru determinarea indicatorilor de potabilitate prevăzuți de legislația în vigoare. Totodată, în cadrul proiectului de extindere și modernizare s-a considerat necesară proiectarea unui bazin tampon de apă menajeră din care se alimentează întreaga rețea de apă. În urma ultimelor analize efectuate, s-a constatat faptul că deși indicatorii sunt în parametri, nivelul calitativ al apei poate fi afectat întrucât rezultatele probelor prelevate din cadrul acestui bazin de stocare pot prezenta variații determinate de factori externi care nu pot fi ținute sub control”, a transmis Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Astfel, reprezentanții aeroportului au decis să își ia o serie de precauții pentru a evita eventuale probleme de sănătate ale vizitatorilor.

„În acest sens și pentru a elimina orice risc de posibilă contaminare s-a luat decizia de a atenționa pe toți cei care tranzitează aeroportul de faptul că apa nu este potrivită pentru consum. Asigurăm pasagerii de faptul că ne îngrijim în permanență de asigurarea celor mai bune condiții de călătorie, în acest sens sunt întreprinse acțiuni de contracarare a acestui tip de inconveniente”, transmite Alexandra Păcurar.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

DSV

Acum 3 ani

Si cei care servesc cafele si sandvisuri in aeroport ce fel de apa folosesc? De-aia contaminata??
Raspunde

biciclist

Acum 3 ani

Mai trageti o teava care sa ocoleasca problema (bazinul tampon) si care sa alimenteze niste cismele cu apa pentru baut. Vezi cum e la Frankfurt - exista acele cismele pe culoarul care duce la toalete (deci ai unde sa duci si scurgerea. Bine, acolo apa e potabila si la robinetele din baie). Exista si alte solutii, bineinteles. Dar cred ca au alte interese (gen 10 lei apa imbuteliata). Care a fost idiotul ala care a proiectat TOATA reteaua de apa sa mearga prin acel bazin?? (Si idiotii care au aprobat!)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

yyy

Acum 3 ani

nu stiu pe unde a umblat barbatul ala anonim pe care il citati dar in aeroport la Frankfurt, Viena, Copenhaga, Oslo, Munchen iti cam platesti apa potabila. imediat vor vrea sa le si lustruiasca aeroportul pantofii ca sa le fie luciosi cand ajung acasa
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihaela Coman

Acum 3 ani

Călătorul care a făcut sesizarea sa mai călătorească si in alte tari sau alte continente.Nicaieri nu este apa potabilă la robinet.
Raspunde

Gogu

Acum 3 ani

Minciuni sfurnate ! Angajatii beau apa de la robinete ! La 10 lei o sticla de 0,5 l, apa e o afacere !
Raspunde

Toma

Acum 3 ani

Stati linistiti,apa este din reteaua de apa a Sibiului deci este potabila!Anuntul este dat pentru a speria pe naivi si a-i face sa cumpere apa imbuteliata de la chioscurile din aeroport!Ce-i drept ca acolo are pret de apa vie,astfel ca iti piere setea instantaneu!Probabil ca-i adusa din Sahara sau e roua adunata din flori!
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

lasa ca se face la brasov
Raspunde

Pepe

Acum 3 ani

Firmele care lucreaza la aeroport au legatura directa cu conducerea, doar nu isi vor sabota afacerile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus