Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

Sibiu Music Fest 2019, sărbătoarea de toamnă a sibienilor

Sibiu Music Fest 2019, sărbătoarea de toamnă a sibienilor

Sâmbătă, 14 septembrie, în Piața Mare va fi la cel mai mare concert al toamnei cu cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya vor da startul distracției începând cu ora 19:00.

Începând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a treia ediție a evenimentului  o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați. Artiști de top vor urca pe scenă și promit că vor face un show incendiar la Sibiu Music Fest 2019. Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt - Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya iar intrarea este liberă pentru ca toți sibienii să se poată bucura de sărbătoarea orașului lor.

Ediția de anul trecut  Sibiu Music Fest a strâns 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest și-au propus să le depășească în acest an. O  scenă cu deschidere de 30 m, echipată cu aparatură de ultimă generație, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant va umple Piața Mare din Sibiu.

Organizatorii își anunță de pe acum intenția de a transforma începând cu 2020 evenimentul într-un “FEST” în adevăratul sens al cuvântului și anume pe mai multe zile, două sau trei, pentru un weekend întreg de sărbătoare muzicală în Sibiu. Fiecare dintre cele trei zile va fi diferită în sensul că se va adresa unor segmente diferite de public.

Sibiu Music Fest este o acțiune cofinanțată de Primaria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

Comentarii

4 comentarii

Alin

Acum 2 ani

Lino Golden?? Pe bune?? Atat merita Sibiul?? Noroc cu Carla's ...
Raspunde

Un cetatean

Acum 2 ani

Oare mai puteti cu atâtea festivaluri?!!!
Raspunde

Un cetatean

Acum 2 ani

Zău, nu vedeți ca in fiecare sfârșit de săptămâna e un eveniment . !! La cantitate mare calitate ... mai scăzută . Toată lumea și a făcut asociație și depun proiecte culturale . Cu ce ne ajuta lino Golden??? Ne întreabă cineva dc noi cetățenii dorim sa risipim banii pe ceterași??? Sifon maxim stimați contribuabili! Aici sunt taxele și impozitele !
Raspunde

Boca

Acum 2 ani

Pe pe 28-29 septembrie este ceva in Piata Mare din Sibiu??Distractie??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus