Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dan Barna, reales președinte al USR

Dan Barna, reales președinte al USR

Dan Barna a primit 65,75% din voturile colegilor săi de partid și a primit un nou mandat de președinte al USR. În cadrul scrutinului on-line, desfășurat în perioada 1-5 septembrie, au votat 9.314 membri ai formațiunii, iar Barna a obținut 6.097 din voturi, însemnând 65.75%. „Cosette Chichirău și Alexandru Surcel, contracandidații lui Dan Barna, au obținut 2.907 (31.35%) și respectiv 269 (2.90%) dintre voturilor membrilor USR. Potrivit statutului, președintele USR este ales prin vot electronic secret de către toți membrii partidului, ceea ce îi asigură o largă reprezentativitate și legitimitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR.

Rezultatul scrutinului intern va fi validat de Congresul USR care va avea loc la Timișoara pe 14 septembrie. În cadrul Congresului de la Timișoara vor fi aleși și noii membri ai Biroului Național al USR.

Sibianul a devenit președintele USR în octombrie 2017, în urma unui Congres extraordinar. Liderul USR este candidatul Alianței USR+PLUS la alegerile prezidențiale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lorelei Bunea

Acum 4 ani

La cate voturi a furat acum, are toate sansele sa il arda pe sasalau la gioale! Team ankur!
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Reales? El nu a fost ales cu adevarat prima data. Nici macar nu era presedinte in actele partidului cand a trebuit sa se inscrie la alegeri, remember? Prima lui "alegere" a fost facuta prin puci intern in partid. Un om de incredere, cu siguranta...
Raspunde

Voltaire

Acum 4 ani

6.097 de voturi din 16.000 de membri. Adevarata victorie.
Raspunde

motanul garfield

Acum 4 ani

Titlul acesta ma duce cu gandul la o personalitate de trista faima care din 4 in 4 ani era reales pana s-a ales ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus