Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

FDGR susține candidatura lui Iohannis la funcția de președinte al României

FDGR susține candidatura lui Iohannis la funcția de președinte al României

Consiliul Director al FDGR a decis în unanimitate susținerea candidaturii lui Klaus Werner Iohannis pentru funcția de președinte al României. Recomandă simpatizanților săi să semneze listele pentru depunerea candidatorii și să îl voteze.

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din România a decis în ședința sa din 6 septembrie 2019 în unanimitate să susțină candidatura Klaus Werner Iohannis pentru funcția de președinte al României. Recomandă membrilor și simpatizanților săi să semneze listele pentru depunerea candidaturii și să-l voteze pe Klaus Iohannis.

„Considerăm că domnul președinte Iohannis și-a făcut datoria față de cetățenii României acționând consecvent în sensul întăririi democrației și statului de drept păstrând țara noastră pe un parcurs eminamente european și euroatlantic”, au declarant reprezentații FDGR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Da' despre galacticul eveniment al FDGR,din29 iunie de ce nu sprecheniti? Luati de-aci,citat de pe fdgr.ro: ''Președintele României Klaus Iohannis a fost decorat în 29 iunie cu Medalia de Onoare a FDGR. Distincția i-a fost acordată pentru activitatea sa ca președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România în perioada 2002-2013, ca primar al Sibiului și ca șef al statului. Decizia unanimă a Consiliului Director al FDGR de a-i acorda distincția Președintelui Iohannis a fost prezentată de dr. Paul-Jürgen Porr, președintele FDGR. Deputatul FDGR Ovidiu Ganț a menționat în laudatio la adresa Președintelui Iohannis începuturile politice ale acestuia în cadrul FDGR, prima sa perioadă dificilă ca primar dar și realegerile cu succes în această funcție iar mai apoi intrarea în politica națională și câștigarea alegerilor prezidențiale în 2014. ”În opinia mea, Klaus Iohannis a devenit acel președinte, care reprezintă România membră NATO și UE cel mai bine. Prioritățile sale politice precum și activitatea sa politică sunt întotdeauna în concordanță cu constituția României, cu obligațiile României în calitate de membru al UE și NATO, cu speranțele, dorințele și interesele națiune române”, a declarat Ovidiu Ganț. Deputatul FDGR a vorbit despre schimbarea politică necesară, rezultatul la alegerile europarlamentare constituind primul pas iar cel de-al doilea pas ar trebui să fie realegerea lui Iohannis ca președinte al țării, ca acesta să poată realiza pas cu pas obiectivele sale, care sunt și ale FDGR. Mulțumind pentru decorația primită, președintele Iohannis a mentionat ca sunt persoane importante în țară și în Europa, care îl văd într-o poziție de conducere într-o instituție europeană, el este însă Președintele României și vrea să rămână Președintele României, și nu al Consiliului European, pentru că mai sunt multe de făcut iar el este dispus să rămână implicat. El a menționat că în România majoritatea guvernamentală și parlamentară a avut ca obiectiv principal subjugarea justiției în interesul unor persoane, dar că la referendum cetățenii s-au exprimat clar împortiva acestei politici. Președintele Iohannis a afirmat că românii trebuie să înțeleagă că este extrem de important să participe la toate alegerile, pentru a putea repara ce s-a stricat, pentru a putea reda demnitate României.'' Nu vrea presedinte CE si cu asta basta,nu mai insistati.Bagati-va strugurii aia acrii in marsupii!
Raspunde

SO ROS

Acum 3 ani

oHHH ce veste minunata ! :)
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

pai pe cine vreti sa sustina fdgr fost/legal/grup etnic german? pe laslo tokes sau pe draggnea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus