Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
4°C

GALERIE FOTO: Suporterii au jucat fotbal cu oficialii FC Hermannstadt

GALERIE FOTO: Suporterii au jucat fotbal cu oficialii FC Hermannstadt

Astăzi a avut loc primul meci de acest fel organizat până acum, în care stafful FC Hermannstadt a jucat contra suporterilor.

Meciul s-a jucat pe Stadionul Obor, de la ora 12:30, iar echipa staffului a câștigat la patru goluri diferență, în fața suporterilor. Pentru susținătorii FC Hermannstadt au intrat în teren mai multe echipe, participând aproximativ 40 de persoane. Ceilalți suporteri, care nu au fost la fel de curajoși să joace contra celor din staff, au privit meciul de pe margine și au creat o mică galerie.

7

Antrenorul sibienilor a avut un mesaj pentru aceștia, în urma partidei.

,,Ne bucurăm că am avut această oportunitate prin care ne-am apropiat de suporterii noștri. Sperăm că am oferit ceva spectacol fotbalistic astăzi, deși suntem cu toții mai în vârstă acum prin staff. Este important că am fost astăzi aici prezenți la o inițiativă pe care în mod sigur o vom repeta”, a declarat Costel Enache, antrenor principal FC Hermannstadt
11

Pentru cei din staff au jucat Costel Enache, antrenorul principal al echipei, alături de secunzii Cătălin Munteanu, Eugen Beza, Iulian Popa, Florin Berța – antrenor cu portarii, Alessandro Citadino – preparator fizic, Dănuț Perjă – team manager, Dragomir Rusu – medicul echipei și maseurii George Halmaghi & Mircea Fățan.

21

 

,,O să repetăm evenimentele de acest gen. O sa ne obisnuim cu ele si o sa fim tot mai mult timp impreună cu suporterii. Acest meci între stafful tehnic A.F.C. Hermannstadt cu suporterii este un început promițător. Suporterii au schimbat trei sau patru echipe într-o oră cât a durat partida, așa că au jucat foarte mulți în echipa lor. Am avut și vreme bună, au venit și spectatori în tribună. Vreau să mulțumesc în mod deosebit sponsorului acestui eveniment - Carrefour Sibiu”, a declarat Iuliu Mureșan, președinte FC Hermannstadt.

1

Partida s-a demonstrat a fi una reușită, având în vedere că suporterii au fost bucuroși să joace cu cei pe care îi susțin și admiră. Reprezentanții FC Hermannstadt susțin faptul că meciul nu va fi singurul lucru pe care îl vor face cu suporterii și că vor avea parte în continuare de diferite surprize.

25

19

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Ok evenimentul, ok articolul, dar cred ca lipseste ceva: o poza de grup de la final!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus