Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Verificări la rețeaua de distribuție a apei potabile în zona Fabricii – Piața Gării

Verificări la rețeaua de distribuție a apei potabile în zona Fabricii – Piața Gării

Apă Canal Sibiu SA anunță că în perioada 9 – 11 septembrie se vor efectua lucrări la rețele de distribuție de apă potabilă. Zona Fabricii – Piața Gării și străzile adiacente vor fi afectate, vor exista scăderi de presiune și modificări ale turbidității apei.

Apă Canal Sibiu SA anunță că în perioada 9 – 11 septembrie , vor fi efectuate, în cadrul programului de exploatare, mai multe verificări și manevre de închidere – deschidere a vanelor ce deservesc rețelele de distribuție apă potabilă.

Sunt vizate rețelele din perimetrul delimitat de străzile Constituției – Hermann Oberth – Șerbota – Fabricii – Socului – Piața Gării – Regele Ferdinand – Abatorului, precum și străzile adiacente acestora, unde este posibil să apară scăderi de presiune și modificări ale turbidității apei.

Rugăm consumatorii să anunțe eventuale modificări ale calității apei la Dispeceratul societății, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202, unde pot fi obținute și relații suplimentare privind intervențiile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Apa plata cu lamaie

Acum 4 ani

Oameni de nimic. Pe str Fabricii se asfalteaza fara sa schimbe conducta de apa care se sparge trimiestrial. Primaria are abia la anul in plan investitia. Firma din Gorj care face giratoriul si asfaltarea de pe intrarea de pe str Fabricii a spart deja de doua ori teava. Ce ne anunta ei ca o sa fie intre 9-11 sept scaderi de presiune cabd si astazi la ora 9 au oprit apa si saptamana trecuta la fel. Toate conductele de apa din Sibiu sunt praf. Zero investitii in infrastructura. Au scumpit apa ca fac investitii, dar ei si-au luat cateva dubite albe. Apa este din ce in ce mai proasta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus