Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Carmen Iohannis în prima zi de școală: „O să predau două zile pe săptămână”

Carmen Iohannis în prima zi de școală: „O să predau două zile pe săptămână”

Carmen Iohannis, plină de emoție în prima zi de școală, și-a îmbrățișat elevii și a făcut selfie-uri. Este diriginta clasei a X-a E, iar elevii o laudă pentru metodele de predare.

Carmen Iohannis este Prima Doamnă a României și dirigintă la clasa a X-a E a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”. S-a prezentat astăzi în curtea liceului pentru deschiderea noului an școlar. În rochie midi, albastră diriginta a stat în față alături de directorul liceului și ceilalți invitați. Emoționată și fericită să își vadă elevii, ea i-a chemat pe toți în față alături de ea într-o îmbrățișare cladă.

deschidere an scolar carmen iohannis (3)

„Mă bucur să îmi revăd elevii. Este o zi specială pentru noi, începe un nou an școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de elevi, dar sper că și lor de mine. Suntem în clasa a X-a și o să ne fie tot mai bine anul acesta. În clasa IX-a a fost puțin mai dificil dar acum o să ne descurcăm tot mai bine. O să predau două zile pe săptămână”, a declarant Carmen Iohannis.
deschidere an scolar carmen iohannis (7)

A făcut selfie-uri cu toată clasa și a ținut să îi îmbrățișeze pe toți. Elevii sunt atașați de diriginta lor și sunt mândri că fac parte din clasa ei. Copii o laudă și spun despre Carmen Iohannis că este o profesoară plină de tact de la care au ce învăța.

„Este unică experiența de a o avea dirigintă pe doamna profesoară Iohannis. Face foarte multe lucruri interesante cu noi ceea ce o dirigintă normală nu ar face și mă simt norocoasă că am ajuns în clasa aceasta. Ne predă limba engleză și încearcă să ne facă să vorbim limba engleză ca și nativii. Nu vrea să învățăm doar vocabularul și gramatică, ne pune că citim cărți în engleză și să facem comentarii și analize. Eu cred că în felul aceste ne îmbogățim mai repede vocabularul, să memoram pagini întregi cu vocabular nu este tocmai eficient”, povestește una dintre elevele din clasa a X-a E.
Imediat după îmbrățișări și-a luat elevii și s-a retras în sala de clasă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

12 comentarii

Voltaire

Acum 3 ani

„O să predau două zile pe săptămână” :) „...o dirigintă normală nu ar face” :) Si acum legatura la Bucuresti. :)
Raspunde

un pedagog de scoala noua

Acum 3 ani

Exact! Ce diriginte mai e acela care se afla doar 2 zile pe saptamana in scoala? Inteleg ca la Lazar n-or fi probleme ca la Denta, dar 2 zile pe saptamana e cam putin pt. un doiriginte...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lorelei Bunea

Acum 3 ani

O iubim pe aceasta femeie, pentru ca este sibianca adevarata si pentru ca reprezinta tot ce e mai bun si frumos la minunatul nostru oras nobil!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sandu Varicocel

Acum 3 ani

Ar trebui sa ajute sa se construiasca stadionul mai repede!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Sper ca zilele nu sunt consecutive.Nu suntem sclavi,nu-i asa?
Raspunde

Coca Cola

Acum 3 ani

...biata femeie - ce stiti voi , cu Klauswerner nu i usor - fetelor !!
Raspunde

2cents

Acum 3 ani

Salariul merge, la fel si vechimea. Copii sa invete engleza cum vor putea, ce, n-au parintii bani de ... meditatii? Sa isi ia si ceilalti profi de engleza cateva case acolo...
Raspunde

raspandache

Acum 3 ani

Ea lucrează două zile pe săptămână, bărbac-su trei, dar banii vin, vin râuri. Fac de-o normă întreagă amândoi. Aproape că sunt asistați social. Oare ce-o împiedică pe cucoana să predea ore cu normă întreagă, și așa la București nu merge și se tot laudă că-și iubește elevii?
Raspunde

Voltaire

Acum 3 ani

Poate nu are loc de Dinu.
Raspunde

@@@

Acum 3 ani

O duc ca-n pampas! De ce sa fi plecat in Germania?! Acolo trebuia sa si munceasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus