Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Apocalipsa după Meleșcanu. Se desființează grupul ALDE din Senat

Apocalipsa după Meleșcanu. Se desființează grupul ALDE din Senat

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat astăzi că desființează grupul ALDE din Senat, iar Teodor Meleşcanu nu mai este membru al acestui partid. "Urmare a alegerii domnului Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului, în baza deciziei statutare din forurile ALDE, domnul Meleşcanu îşi pierde de drept calitatea de membru ALDE şi membru în grupul senatorial. Am făcut o adresă pe care am depus-o la biroul preşedintelui", a afirmat miercuri, în plen, Tăriceanu, citat de Agerpres.

El a adăugat că grupul ALDE se desfiinţează pentru că nu mai are şapte membri care au fost aleşi pe lista aceluiaşi partid. "Vă rog să luaţi act de prevederea regulamentară şi să luăm act oficial de desfiinţarea grupului ALDE prin eliminarea domnului Meleşcanu. Vă anunţ că voi depune o notificare la biroul preşedintelui Senatului. Va trebui să luaţi act şi de acest lucru. În momentul de faţă trebuie să atrag atenţia că trebuie reconfigurat Biroul permanent, întrucât domnul Meleşcanu nu are calitatea de membru ALDE şi dumneavoastră l-aţi ales şi aţi vrut să-l pontaţi ca membru ALDE. Vor trebui recalculaţi coeficienţii şi funcţiile care trebuie alocate fiecărui grup", a afirmat Tăriceanu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Teo

Acum 3 ani

Melescanu,fripturistul ideal.
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 3 ani

Partidul fantoma condus de motocicleanu foloseste ilegal sigla alde si dupa ce a fost ejaculat din ALDE Europa! Eu propun sa se numeasca Scalde !
Raspunde

Tocana de Viermi

Acum 3 ani

Partidul expiraceanu si ciuma psd au condus spre haos Romania, iar acum au decis sa arunce vina unii pe altii... unii se tin de scaune, iar altii incearca sa se reinventeze. Sunt aceeasi mizerie, iar despre acesti indivizi, numai cuvinte de scarba se pot spune. Melescanu, un slugoi al cauzei comuniste apoi mafiote, Tariceanu, un individ care spala bani prin zeci de conturi.... ce sa poti spune despre asa ceva. Ciuma sau alte molimi e prea frumos pentru ei... sunt niste dejectii pur si simplu, alde si psd.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus