Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Lucrare aproape de finalizare în Șelimbăr. Strada Triajului, reabilitată în totalitate

Lucrare aproape de finalizare în Șelimbăr. Strada Triajului, reabilitată în totalitate

Lucrările de modernizare a străzii Triajului se vor finaliza până la finalul anului, anunță primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu pe pagina primăriei. Termenul de finalizare la acest șantier a fost decalat după ce furnizorul de gaz a decis înlocuirea întregii rețele din zonă. Investițiile de aici presupun înlocuirea tuturor rețelelor, inclusiv realizarea infrastructurii pentru coborârea în subteran a tuturor cablurilor. În plus, se reface rețeaua de iluminat public și se vor moderniza trotuarele, iar acolo unde spațiul va permite se vor amenaja zone verzi. Pentru a crește confortul locuitorilor din zonă, s-a dispus amenajarea de parcări pe o suprafață de peste 1000 mp. ”Acordăm o atenția sporită tuturor șantierelor publice ale comunei, iar strada Triajului este unul dintre ele. Intenționăm ca în ciuda tuturor întârzierilor, care nu au nicio legătura cu Primăria, ca până la finalul să încheiem aceste lucrări”, a declarat primarul Șelimbărului, Marius Grecu.

triajului1

Lucrările de modernizare a străzii Triajului fac parte dintr-un amplu program de reabilitare a infrastructurii demarat de Primăria comunei Șelimbăr și aflat în derulare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus