Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

ALDE Sibiu se întăreşte: Teodor Dumitru Banciu a intrat în ALDE

ALDE Sibiu se întăreşte: Teodor Dumitru Banciu a intrat în ALDE

Fostul primar al oraşului Sălişte, Teodor Dumitru Banciu s-a înscris în ALDE Sibiu. El va coordona Departamentul de Dezvoltare regională, Administrație Publică, Organizarea Teritoriului, Locuințe. În acest departament Banciu se va ocupa şi de activitatea aleşilor locali ALDE.

"ALDE Sibiu câştigă încă un om de valoare, cu o bogată experienţă administrativă. Domnul Banciu a fost şi preşedinte al Asociaţiei Oraşelor din România. El se va ocupa printre altele că aleşii locali ALDE din tot judeţul duc la îndeplinire promisiunile făcute cetăţenilor. Astfel ne asigurăm că vom avea şi la următoarele alegeri locale propuşi doar oameni capabili de muncă în folosul cetăţeanului" a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedinte ALDE Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Filip

Acum 3 ani

partidul care urmeaza sa se desfinteze se intareste prin racolarea unui Intelectual numit politic in toate functiile ! Felicitari si succes
Raspunde

alde4la100

Acum 3 ani

2%+ banciu perfect! se vrea primar la saliste sau il aruncati la consiliul judetean.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 3 ani

Pentru ce să se întărească?! Vă vinde Motocicleanu la kilogram ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus