Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

ALDE Sibiu: Liderii PNL s-au testat pentru coronavirus. Muncitorii din Cisnădie de ce nu sunt?

ALDE Sibiu: Liderii PNL s-au testat pentru coronavirus. Muncitorii din Cisnădie de ce nu sunt?

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, cere oficial ca toți angajații de la fabrica din Cisnădie unde s-au depistat 18 persoane infectate cu SARS CoV-2 să fie testați. Tocaciu face o comparație între modul cum au acționat autoritățile în cazul liberalilor care au participat la o ședință la care a fost un coleg de-al lor care ulterior a fost depistat pozitiv. ”În luna martie, DSP Sibiu a testat preşedinta Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, şi consilierul-candidat la Primărie, Adrian Bibu. Motivaţia anunţată atunci a fost că aceştia au participat la o şedinţă cu un parlamentar liberal care era infectat COVID-19. Au fost testaţi atunci zeci de parlamentari şi lideri PNL din teritoriu, deşi procedura de testare anunţată de Institutul Naţional de Sănătate Publică era alta. Dar am aflat că în 13 martie această procedură s-a schimbat pentru a putea fi astfel testaţi liderii PNL prezenţi la şedinţă”, amintește Tocaciu. Liderul ALDE spune că nu același lucru se întâmplă acum în cazul focarului din Cisnădie. ”Doar pentru 39 din 297 muncitori s-au făcut teste COVID-19, aceştia fiind toţi cu simptome şi spitalizaţi. De ce nu se testează toţi angajaţii fabricii? O testare ca în cazul liderilor PNL ar arăta dimensiunea problemei şi ce persoane trebuie carantinate. Simpla izolare la domiciliu s-a dovedit deja în multe cazuri ineficientă. Avem şi un alt exemplu de ieri de la Suceava, unde la un Centru rezidenţial s-au testat toţi pacienţii şi personalul: peste 300 de persoane. Dacă acolo s-a putut, la Sibiu de ce nu se poate? Mai ales că avem şi o linie de testare locală la Spitalul Judeţean”, întreabă liderul ALDE.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Un cetatean

Acum 3 ani

Răspuns:de-aia ca nu i interesează . Sunt niște neprofesioniști iar conducerea județului e varza . Voi ceilalți din alte partide ar trebui sa aveți opinii și ieșiri mai dese nu Așa din când in când .
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Nu ne rămâne decât sa aprindem “ o făclie de Paște “ rugându -ne ca muncitorii contaminați la Raguse -Heltau să nu răspândească molima im toate satele de sub munte unde au fost trimiși in izolare de sărbători ...
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

No, ca de cand exista alde Sibiu, cred ca e primul lucru inteligent scos de ei. Si de data asta chiar au dreptate, penelistii se testeaza intr-o graba si veselie de neimaginat fata de medicii si alti platitori de impozit care stau la cozi, asteptand sa fie bagati in seama pentru testare. Din pacate am scapat de o ciuma rosie si ne-am ales cu o ciuma galbena fix acum, in criza asta. Zici ca s-a rasturnat expresul de Caracal la conducerea Romaniei. Cu somerul de lux in fruntea guvernului.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dece

Acum 3 ani

Se pare ca singurul partid de opozitie ia atitudine.Cum se explica acest lucru?
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Mai exista ALDE ca la alegeri parca erau in marja de eroare.
Raspunde

@Vivi..

Acum 3 ani

Cu bravul si guralivul Tocaciu si cu mincinosul Tariceanu,procentul ALDE evolueaza ca si pretul petrolului-acum a trecut de minus 3 la suta!
Raspunde

gigi

Acum 3 ani

alde sibiu? cine naiba sunt astia care tot urla de la saptamana la saptamana in frunte cu acest tocaciu ???? pai la alegeri imi pare rau sa le spun dar spre binele lor sa puna lacat partidului cand vor lua 1 sau 2 % (votati doar de membrii lor probabil si alti oameni la fel de redusi ca si ei) . v-am salutat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus