Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

FC Hermannstadt se întoarce cu un punct de la Botoșani

FC Hermannstadt se întoarce cu un punct de la Botoșani

Etapa a 9-a a campionatului a venit pentru FC Hermannstadt cu un meci contra celor de la Poli Iași. Meciul s-a jucat pe Stadionul Municipal din Botoșani, din cauza unor probleme ale stadionului din Iași.  Partida s-a terminat cu un rezultat de egalitate, cu scorul de 0-0.

Prima repriză debutează cu un cartonaș galben în rândul sibienilor, pentru Taira. Poli Iași a avut câteva ocazii de gol, fiind cea care a și avut procentajul posesiei mai mare. Prima repriză nu aduce foarte multe noutăți pentru nici una dintre cele două formații și se termină fără goluri și fără schimbări.

La începutul celei de a doua reprize, ieșenii fac o schimbare, iese Hațiegan și intră Platini. Se pare că este o repriză dominată de schimbări, fiind singurele mișcări ale echipelor. Sibienii schimbă la rândul lor doi jucători, Cordea - Joalisson și Tătar - Rimane. Și cei de la Poli Iași revin cu două schimbări până la finalul meciului, Devesa - Popadiuc și Horșia - Onea. Pe finalul reprizei și Debeljuh îi cedează locul în teren lui Yazalde, fiind ultima schimbare a partidei. Meciul se termină cu cartonașul galben obținut de Figueiredo în minutul 84. S-au arătat de la margine încă trei mnute de prelungiri, dar nu le-a fost de ajutor celor două formații, deoarece nici una nu a reușit să marcheze.

Poli Iași a condus meciul la posesie, având un procentaj de 55%, în timp ce la ocazii de gol are cu trei mai multe decât sibienii. Șuturile pe poartă s-au împărțit în mod egal, fiecare cu câte două, iar loviturile libere sunt, de asemenea, de partea ieșenilor, cu 19 la 17. FC Hermannstadt preia controlul la cornere unde are nouă, cu trei mai multe decât adversarii. Avem din nou o egalitate, de această dată, la faulturi, cu un număr de 16. Cele două cartonașe galbene au mers doar în direcția echipei lui Costel Enache, către Cristiano și Taira.

Echipele de start:

FC Hermannstadt: Caiado, Cordea, Cristiano, Debeljuh, Luchin, Opruț, Plazonja, Romario, Taira, Tătar și Viera.

Rezerve: Dâlbea, Joalisson, Novo, Rimane, Voda, Yazalde.

Antrenor: Costel Enache

 

Politehnica Iași: Bălan, Devesa, Diallo, Frăsinescu, Gallego, Hațiegan, Horsia, Loshaj, Mihalache, Radu și Rusu.

Rezerve: Badic, Chelaru, Onea, Passaglia, Platini, Popadiuc și Târnovanu.

Antrenor: Mihai Teja

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus