Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Coliziune între două mașini, pe Alba Iulia. Trei tineri au fost duși la spital

Coliziune între două mașini, pe Alba Iulia. Trei tineri au fost duși la spital

Trei persoane ar fi fost rănite în urma unui accident care s-a produs pe Șoseaua Alba Iulia, pe fondul neacordării de prioritate auto.

Actualizare. În urma accidentului, doi bărbați de 25, respectiv 20 de ani și o femeie de aproximativ 23 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la UPU Sibiu, conștienți, transmite ISU Sibiu.

Știre inițială. Un conducător auto s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga în timp ce din sens opus circula regulamentar un autoturism cu care a intrat în coliziune, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu două echipaje SMURD. Din primele informații, sunt implicate trei persoane, arată reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

WhatsApp Image 2019-09-16 at 9.53.46 PM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

wut

Acum 4 ani

niste mucosi cu bani si masinute de la mami si tati, primite ca recompensa ca deh, probabil au reusit incredibila performanta de a promova bacul :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus