Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Directorul TNRS a premiat șapte copii din satul său natal

Directorul TNRS a premiat șapte copii din satul său natal

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac, a acordat copiilor din localitatea natală Prisăcani din Județul Iași, premiile care îi poartă numele, pentru al cincilea an consecutiv.

Este vorba despre o mențiune (Mirabela Elena Zamfir), trei premii III (Miruna Manoilă, Robert Florian Marițcu, Ionela Rădean), două premii II (Iasmina Mihaela Buruiană, Cosmina Elena Drăgan) și un premiu întâi (Alexandru Cosmin Feraru) cu o valoare cumulată de aproximativ 2.000 de euro.

În acest an s-au alăturat lui Constantin Chiriac în acest demers și cunoscutul medic Conf. Dr. Victor Costache - Șeful secției Chirurgie Cardiovasculară și Toracică în cadrul Spitalului European Polisano Sibiu, Celestin Constantin, director general Polisano Sibiu, dar și Polisano, Med Life și Dent Estet România care au contribuit la premiile acestei ediții și au oferit cincizeci de cadouri, tuturor copiilor din comună, constând în produse de igienă dentară, vouchere pentru servicii medicale și rechizite școlare.

„În clipa în care ne întoarcem către pâmântul care ne-a născut, în satul, orașul, orășelul, locul care ne-a dat viață, cu dorința de a face bine oamenilor, în primul rând din acea localitate, sunt convins că lucrurile s-ar dezvolta altfel, s-ar întâmpla altfel”, a spus ieri Constantin Chiriac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Dana

Acum 3 ani

Oare sunt copiii lui? Ca mai are si pe-aici si pe la Timisoara unii..
Raspunde

Ingamfatul

Acum 3 ani

Un ciudat mare Chiriac asta... pare ca nu-i pe firul lui...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus