Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

FOTO - Sibiu Music Fest a umplut din nou Piaţa Mare

FOTO - Sibiu Music Fest a umplut din nou Piaţa Mare

Zeci de mii de spectatori au venit şi anul acesta în Piaţa Mare cu ocazia organizării Sibiu Music Fest 2019.

Feli, Dorian Popa, Bibi, ARIAS , Lino Golden , Aya  şi Carla’s Dream’s au urcat pe  scena Sibiu Music Fest.

Evenimentul a fost transmis online pe mai multe pagini populare  de facebook şi a înregistrat  un număr aproape dublu de vizualizări faţă de anul trecut, aproximativ 140.000 .

Impactul promovării a depăşit jumătate de million de persoane, artiştii implicându-se şi ei în acest proces prin diferite postări pe conturile de social media, lucru care a contribuit mult la succesul evenimentului şi aducerea unui număr atât de mare de oameni in Piata Mare

music fest 2019 piata mare

“Mulţumim mult publicului prezent la eveniment şi promitem că încercăm de la an la an să facem lucruri tot mai frumoase pentru sibieni. De asemenea mulţumim Primariei Sibiu pentru sprijinul  oferit şi încrederea acordată”, au transmis organizatorii.

Organizatorii îşi anunţă de pe acum intenţia de a transforma începand cu 2020 evenimentul într-un “FEST” în adevaratul sens al cuvantului fiind organizat pe mai multe zile (2 sau 3), dorind să fie un weekend întreg de sarbatoare muzicală în Sibiu. Fiecare zi de eveniment  va fi diferită ca şi gen muzical şi se va adresa  unor segmente diferite de public.

Sibiu Music Fest este o acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

music fest

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus