Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Consiliul Județean Sibiu la Bâlea Lac de Ziua Națională de Curățenie

Consiliul Județean Sibiu la Bâlea Lac de Ziua Națională de Curățenie

Sâmbătă, 28 septembrie, Consiliul Județean Sibiu, alături de I.S.U. Sibiu, ADI Eco Sibiu, Filarmonica de Stat Sibiu, cu sprijinul Asociației Județene de Turism Sibiu, a Serviciului Public Salvamont Sibiu și a operatorului SOMA, participă la ziua de curățenie în zona Bâlea Lac, unul dintre cele mai importante puncte de atracție turistică ale Județului Sibiu, având și regim de arie protejată.

„Bâlea Lac merită un exemplu dat de sibieni: nu e rușine să faci curățenie, e rușine să lași mizerie în urma ta! Am fost și anul trecut de Ziua Națională de Curățenia la Bâlea Lac, pentru că e o carte de vizită a județului Sibiu. Am adus apoi la aceeași masă operatorii din zonă ca să îmbunătățim gestionarea deșeurilor în zona Bâlea. Revin și anul acesta pentru a vedea ce s-a mai schimbat și vă invit să vă alăturați pentru că numai împreună facem o diferența!” este îndemnul lansat de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

"Un mediu curat reprezintă un mediu sănătos și civilizat pentru copii noștrii și întreaga comunitate sibiană. Zona Bâlea Lac reprezintă o "comoară „ a noastră, a tuturor, drept pentru care trebuie să o prețuim și să o conservăm. Ne alăturăm acțiunii de ecologizare Let's Do It România impreună cu Consiliul Județean Sibiu și ceilalți parteneri și încercăm să oferim un exemplu pozitiv pentru generația tânără pe care o invităm să ni se alăture în data de 28 septembrie la Bâlea Lac." este mesajul transmis de Colonel Laurenţiu Cosmin Balcu, Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu.

„Eu mă lovesc zi de zi de problema gestionării deșeurilor. Tocmai de aceea, particip la Ziua Națională de Curățenie pe 28 septembrie la Bâlea Lac pentru că știu că fără implicarea fiecăruia dintre noi, sistemul nu poate funcționa. Este important să conștientizăm acest lucru. Echipa Adi Eco va fi acolo cu rulota ‘Și în gunoi sunt supereroi’ și mascotele care ne învață să separăm corect deșeurile astfel încât să poată fi valorificate”precizează Claudia Iordănescu, director ADI Eco Sibiu.

Pentru toți cei care doresc să se alăture acțiunii de la Bâlea Lac, punctul de întâlnire este Baza Salvamont Bâlea Lac, ora 10.00. În caz de vreme neprielnică, acțiunea se va desfășura la Bâlea Cascadă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

egalitate, dar nu pentru catei

Acum 2 ani

Auziti, dar de ce unele materiiale au si pe FB au mentiunea advertorial/comunicat de presa, iar altele doare pe site?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus