Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru modernizarea străzii Podului

Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru modernizarea străzii Podului

Primăria Municipiului Sibiu organizează în această perioadă o procedură de achiziție pentru contractarea de lucrări de modernizare a străzii Podului. Aceasta se desfășoară online,  pe SICAP, iar ofertele se pot depune până în 15 octombrie.

„Strada Podului este o arteră de circulație importantă a municipiului, făcând legărura cu zona centrală, prin Calea Gușteriței, deja modernizată, dar și cu centura  ocolitoare a Sibiului, prin strada Ștefan cel Mare. Încă de anul trecut am început demersurile de modernizare a acestei străzi prin contractarea de lucrări pentru amenajarea canalizării pluviale. Reușim astfel să mai facem încă un pas în modernizarea cartierului Gușterița, iar locatarii de aici vor avea un drum modern care va crea și condiții potrivite pentru  mijloacele alternative de deplasare. De asemenea, vom crea o infrastructură bună pentru societăților comerciale din această parte a Zonei Industriale Est” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu).

Valoarea estimată a lucrărilor este de 15,36 milioane de lei, iar contractul prevede modernizarea carosabilului și a trotuarelor, amenajarea podețelor, amenajarea de parcări și spații verzi, lucrări de modernizare a iluminatului public, a canalizației metropolitane, precum și a canalizării pluviale (tronsonul dintre fabrica de cărămidă și strada Ștefan cel Mare), marcarea de piste pentru biciclete, realizarea de marcaje și montarea de indicatoare rutiere.

Pentru realizarea acestor lucrări constructorul va avea la dispoziție 12 luni de la  semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Șeican Florin

Acum 3 ani

Deocamdată ne facem de râs cu carosabilul de pe strada Podului, și autoturismele au de suferit! Și dacă ar fi singura stradă ciuruită din oraș!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus