Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
11°C

Cei din ALDE se atacă între ei: ”Daniel Zamfir – exemplu de ce oamenii urăsc politicienii”

Cei din ALDE se atacă între ei: ”Daniel Zamfir – exemplu de ce oamenii urăsc politicienii”

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, îl dă exemplu pe senatorul ALDE, Daniel Zamfir de politician care îndepărtează românii de politică. Zamfir a anunțat pe fondul scandalului din partid că intenționează să se afilieze grupului parlamentar PSD. ”Încrederea în clasa politică scade în toate sondajele de la an la an. Şi acest fapt se datorează în primul rând acţiunilor unor politicieni, precum senatorul Daniel Zamfir, care sare dintr-o luntre politică în alta, în funcţie de cum îi convine la buzunar. A fost senator PNL. A înjurat şi criticat PSD-ul prin Parlament. Dar odată cu pierderea conducerii Comisiei economice şi de industrii, s-a gândit că este mai bine să fugă la ALDE pentru a-şi recâştiga  din nou această funcţie. Acum când a văzut că ALDE a ieşit de la Guvernare şi riscă să piardă frâiele propriilor interese, pe care le dirijează din funcţia de preşedinte a respectivei comisii, s-a dus fuga-fuguţa la PSD. Da, la PSD, partidul pe care ani buni l-a înjurat şi criticat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ALDE Sibiu. „Domnule senator, aveţi demnitatea de a vă da demisia din ALDE şi înscrieţi-vă în PSD. Noi vă înţelegem perfect acţiunea deoarece ştim cât de mult iubiţi dvs funcţiile, dar vă rog să aveţi respectul cuvenit faţă de ceilalţi colegii care v-au acceptat în echipa ALDE şi să-i lăsaţi să muncească şi să reconstruiască această mare familie liberală ALDE” i-a transmis liderul ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, colegului său, senatorul Zamfir.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Liber Dreapta ?

Acum 3 ani

ALDE-v-ar focul de liberali fara portofoliu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus