Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Ioan Gyuri Pascu, comemorat la Agnita. Artiștii i-au cântat la căpătâi, în cimitir

Ioan Gyuri Pascu, comemorat la Agnita. Artiștii i-au cântat la căpătâi, în cimitir

Mai mulți artiști l-au comemorat pe Ioan Gyuri Pascu la cimitirul din Agnita, joi, 26 septembrie, atunci când s-au împlinit trei ani de la dispariția marelui muzician. Prietenii artistului au susținut un recital comemorativ chiar lângă locul în care este înmormântat, scrie Libertatea. Ziua a continuat cu un concert la Casa de Cultură din Agnita, intitulat “Din dragoste pentru Gyuri”. Au urcat pe scenă chitaristul Teo Boar, care i-a fost partener de scenă în ultimii 20 de ani, Radu Captari, Magda Pușkaș, Dinu Olărașu, Emeric Imre, Victor Solomon, Felicia Pop, Titus Constantin, Florian Stoica, Mircea Rusu, George Sărluceanu, Ionuț Bârsan, Răzvan Pisău, Dana Zamfirescu, Marius Bațu, actorul TNB Dorin Andone și Ivan Patzaichin. Fostul canotor de legendă a fost bun prieten cu Ioan Gyuri Pascu și era nelipsit de la concertele sale.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Calin

Acum 2 ani

Imi place ca doar dupa ce moare un om se fac comemorari , concerte , se dau medalii si se scriu carti despre el/ea ... Imi aduc aminte prin 2001 cand am fost la un concert de al lui in Olimp {jud Constanta") , intrebau oamenii din jurul meu .. "Dar cine e asta ca nu am auzit de el" .. si acum nu va ajunge limba sa il lingeti unde nu il bate soarele ..
Raspunde

periscop

Acum 2 ani

Ar fi f. ”tare” să comemorezi pe cineva cât este în viață...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

https://www.youtube.com/watch?v=tbg3iXSkFiI
Raspunde

Calin

Acum 2 ani

Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus