Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FC Hermannstadt va juca împotriva CS Mioveni în Cupa României

FC Hermannstadt va juca împotriva CS Mioveni în Cupa României

În urma tragerii la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României, echipa de fotbal FC Hermannstadt va întâlni pe CS Mioveni.

Echipa Sibiului s-a calificat în această fază a competiției după ce a bătut, cu scorul de 1 la 0, pe Chindia Târgoviște.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se vor disputa într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea persistă, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus