Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
30°C

Vinurile rafinate îți dau întâlnire la Vinfest – Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

Vinurile rafinate îți dau întâlnire la Vinfest – Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

Cea de a IV-a ediție a Vinfest aduce în 5-6 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș crame reprezentative din România și Republica Moldova. Atmosfera va fi completată cu concerte pe o mini scenă special amenajată în fața sălii Thalia.

Pentru al patrulea an consecutiv povestea vinului se spune și la Sibiu. Strada Cetății găzduiește în perioada 5-6 octombrie un eveniment unic în cadrul căruia ”sărbătoritul” principal este un produs atât de dezirabil tuturor:  vinul.

vinfest 8

Sibienii și iubitorii vinului deopotrivă sunt invitați să participe weekend pe cea mai frumoasă stradă din oraș - strada Cetății - la VINFEST. Aici își dau întâlnire preț de două zile producători din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova.

Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei mai puţin iniţiaţi în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST.

vinfest foto 7 (1)

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Casa Bunescu, Vinarte, Corcova, Domeniile Urlați, Domeniile Boieru și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Chateau Vartely grație celor de la Produse Moldovenești.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, în 5-6 octombrie de la 12.00 la 22.00.

Se știe că vinul bun merge mână în mână și cu muzica de calitate. Tocmai de aceea organizatorii aduc la cea de a IV-a ediție a VINFEST, trupe și artiști care vor concerta pe mini scena amenajată în fața Sălii Thalia.

vinfest day 4

Mâncare bună, ”mână în mână” cu vinul

Anul acesta pe lângă vinuri și concerte alese pe sprânceană cine ajunge la VINFEST va avea parte și de surprize gastronomice. Gurmanzii sunt invitați să deguste din mânăcărurile gătite pe parcursul celor două zile de weekend. Tocănița de berbecuț, gulașul de vițel, cocoloșul de mămăligă cu brânză și smântână, sau costițele de porc, sunt doar câteva dintre preparatele pregătite în cele două zile de festival.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/

vinfest 3

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Parteneri media: Ora de Sibiu, Tribuna, Turnul Sfatului, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu.

vinfest 2

Comentarii

2 comentarii

Decebal

Acum 1 an

...parca numa petrecareti si betivi in Sibiul asta frumos ! :)
Raspunde

filip

Acum 1 an

Intrebare pentru autorul articolului: stie cine a stabilit ca respectiva strada e cea mai frumoasa strada din Sibiu? Au fost muschii lui ? Sau poate vreun concurs al arhitectilor din Sibiu si nu stim noi? Sau de fapt lozinca e o reclama mascata a localului de pe respectiva strada si dumnealui o fi client fidel pe-acolo? Culmea e ca placute cu lozinca 'cea mai frumoasa strada din Sibiu' apar la tot pasul pe strada respectiva. Una aparea chiar pe Turnul Dulgherilor (delarat monumet istoric)! Din fericire, cea de pe turn a disparut dar cine stie daca nu va reapare. Daca Primaria nu s-a sinchisit de ele si le-a lasat la locul or (cu toate ca intr-un raspuns solicitat de mine a admis ca plautele sunt ilegale ), ce-ar fi sa ne punem fiecare pe strada pe care locuim cate o astfel de placuta? Variante ar fi, slava domnului (cea mai curata, cea mai pitoreasca si de ce nu, cea ma urata, cea mai murdara, etc, etc.). Ce ar fi ca TS sa organizeze un concurs pentru cea mai buna astfel de varainta?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus