Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Concurs inedit la compania IFM din Sibiu. Angajații au gătit cele mai bune plăcinte FOTO

Concurs inedit la compania IFM din Sibiu. Angajații au gătit cele mai bune plăcinte FOTO

Ultima zi din septembrie a adus la compania IFM din Zona Industrială Vest, pe lângă soare și mireasma unei toamne încă îngăduitoare, un concurs devenit deja tradiție în companie – Concursul anual de Plăcinte.

Concursul i-a provocat pe angajații IFM să prepare cele mai delicioase plăcinte, pe care mai apoi le-au prezentat frumos aranjate pe platouri unui juriu, pe cât de iubit pe atât de pofticios, format din trei jucători ai BC CSU Sibiu, însoțiți de PR-ul Gabriela Vișan și directorul echipei Horațiu Floca. Masa juriului a fost de-a dreptul apetisantă, „îmbrăcată” în plăcinte de toate formele și cu arome felurite, ceea ce a făcut munca specialiștilor cu atât mai dificilă.

„A fost o activitate distractivă. Pentru mine a fost pentru prima dată când am participat la un concurs de plăcinte și am avut plăcuta surpriză de a gusta foarte multe preparate delicioase. Acum, după atât de multe degustări, o să fie nevoie de un pui de somn, dar în rest totul a fost super”, spune râzând Chris Cooper, căpitanul BC CSU Sibiu. Sportivul a jurizat alături de coechipierii săi, Randal Falker și Isaiah Philmore.
ifm concurs de gatit (23)

Deja devenit tradiție, Concursul anual de Plăcinte a adunat în jurul unor iscusite și delicioase preparate, zâmbetele, veselia și buna-dispoziție a peste 80 de colegi înscriși în concurs, care au așteptat cu sufletele la gură rezultatul final. Echipa câștigătoare „QuITe A Team” - un mix reușit al colegilor din Calitate și IT - a încântat juriul cu o delicioasă plăcintă cu mere, care a câștigat cu zece pe linie.

ifm concurs de gatit (34) ifm concurs de gatit (1)

ifm concurs de gatit (45)

Munca a început din sânul familiei

Pregătirile pentru concurs au început de fapt acasă, cu o zi înainte. Alături de familiile lor, colegii s-au organizat în echipe și au gătit împreună plăcinta care îi reprezintă cel mai bine – cu măr, carne sau rubarbă, preparatele au fost dintre cele mai diverse și au pus la treabă papilele gustative ale juraților.

„În IFM succesul muncii de echipă se datorează susținerii și colaborării, exact ca într-o mare familie! Le mulțumim campionilor noștri de la CSU că au fost alături de noi și vor continua să ne inspire, prin modelul lor de unitate și succes. Le vom fi alături și noi în continuare, atât ca sponsori oficiali cât și ca fani înflăcărați!”, transmit reprezentanții companiei.
Cu siguranță acest început de săptămână la IFM Sibiu a fost unul „delicios” și „la înălțime”.

ifm concurs de gatit (48) ifm concurs de gatit (49)

ifm concurs de gatit (32) ifm concurs de gatit (22) ifm concurs de gatit (13) ifm concurs de gatit (12) ifm concurs de gatit (11) ifm concurs de gatit (10) ifm concurs de gatit (4) ifm concurs de gatit (5) ifm concurs de gatit (6) ifm concurs de gatit (7) ifm concurs de gatit (8) ifm concurs de gatit (9) ifm concurs de gatit (3) ifm concurs de gatit (2)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus