Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Sărbătoare la Piața Volantă Transilvania. Astăzi împlinește șapte ani de existență

Sărbătoare la Piața Volantă Transilvania. Astăzi împlinește șapte ani de existență

Piața Volantă Transilvania împlinește astăzi șapte ani de la înființare. Cu ocazia acestui eveniment Consiliul Județean Sibiu a organizat un program special atât pentru producători, cât și pentru cei prezenți în piață.

Începând cu ora 10, membrii Consiliului Județean Sibiu s-au întâlnit în fața intrării principale a Sălii Transilvania, de unde a început turul pieței.

„Suntem în Piața Transilvania, un proiect al Consiliului Județean Sibiu care împlinește astăzi șapte ani, perioadă în care lucrurile au mers spre bine în sensul că am început cu un număr de 50 de producători și în prezent ne apropiem de 200, care vin în fiecare săptămână în această piață. Cei care vin pentru a se aproviziona de aici sunt din ce în ce mai mulțumiți pentru că oferta este bogată. Sunt multe produse de calitate, producători tradiționali, care rămân aproape de rețete vechi, care amintesc de ce făceau mamele și bunicile noastre”, a spus Marcel Constantin Luca, vicepreședinte CJ Sibiu.

WhatsApp Image 2019-10-05 at 2.46.59 PM

WhatsApp Image 2019-10-05 at 2.45.57 PM

În cadrul evenimentului au fost organizate și o serie de momente artistice, care au fost susținute de ansambluri folclorice din împrejurimile Sibiului.

„Avem și evenimente culturale, tradiționale susținute de echipe de amatori din Rășinari, din Avrig, din Arpașu de Sus și Arpașu de Jos. Avem tot ceea ce ne trebuie pentru o rețetă de succes. Ne bucurăm pentru lucrul acesta și ne dorim ca proiectul să continue să crească spre bucuria și satisfacția producătorilor și sibienilor”, a mai spus vicepreședintele.
La final, la parterul Sălii Transilvania a avut loc degustarea de produse tradiționale. Cei șapte ani împliniți de la înființarea pieței sunt sărbătoriți în aceeași zi cu “Recoltele Toamnei”.

Articol realizat de: Magdalena Ceaușescu/Adina Torop

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

piata volanta a fost infiintata de cindrea/psd/si condusa de o dna/nu-i mair etin numele/si a fost o idee buna functioneaza de 7 ani
Raspunde

scârbit

Acum 4 ani

frumos era să-l invitati pe domnul cindrea, lașilor! care e meritul vostru la această piață? doamna din imagine e viitoarea presedintă? )))))))))))))))))))))) apropo, actuala a lipsit de la must? sau și-a făcut piață în altă parte? ))))))))))))))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus