Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Lucrări de înlocuire a conductei de transport apă din zona Aleea Streiu

Lucrări de înlocuire a conductei de transport apă din zona Aleea Streiu

Apă Canal Sibiu SA anunță că în perioada 14 octombrie – 18 octombrie 2019, vor fi executate lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă Dn 600, pe Aleea Streiu din municipiul Sibiu.

Luni, 14 octombrie a.c., între orele 08:00 – 20:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru blocurile nr. 55, 57, 59 din str. Rahovei și blocurile nr. 6, 8, 10 și 14 (bl. Y) de pe Aleea Seviș. Recomandăm consumatorilor să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziție apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa pe Aleea Seviș, la blocurile ”Y”.

Pe durata lucrărilor (14 – 18.10.2019), în funcție de consumul din rețea, pot apărea fluctuații ale presiunii și modificări ale turbidității apei furnizate, pentru abonații din zona bulevardului Mihai Viteazul, a străzilor Oștirii, Nicolae Iorga, Rahovei, în cartierul Vasile Aaron, precum și în localitatea Șelimbăr, zona Doamna Stanca și cartierul Tineretului.

Lucrarea este absolut necesară pentru înnoirea infrastructurii de transport apă din zonă care, în ultimii ani, a generat numeroase avarii  cauzate de vechimea conductelor, cei mai afectați fiind locuitorii blocurilor de pe Aleea Streiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Mirce

Acum 4 ani

Super! mi-a fost dor sa fac baie la lighean :)
Raspunde

NMC

Acum 4 ani

Eu totuși cred că se voia a zice cartierul Arhitecților și nu cartierul Tineretului. Sunt vreo 8 km până acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus