Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Sportul juvenil sibian se joacă în Sala Transilvania!

Sportul juvenil sibian se joacă în Sala Transilvania!

Tenis de masă, handbal, baschet feminin și masculin sunt sporturile care se vor juca, în perioada următoare, la Sala Transilvania, și care îi vor avea în prim plan pe tinerii sportivi ai Sibiului. Urmează multe meciuri interesante, la care sunt așteptați toți iubitorii sportului sibian.

Sâmbătă, 12 octombrie, va fi o zi plină, la Sala Transilvania! Începând cu ora 9:30, debutează cea de-a 3-a ediție a „Cupei Transilvania” la tenis de masă, la care sunt așteptați să participe 40 de jucători din Sibiu și din județele limitrofe. Competiția este împărțită în două categorii, astfel că la Începători-Avansați s-au înscris 22 de participanți, iar la Open - Elite vor participa 18 jucători. Dacă cel mai tânăr participant are 13 ani, cel mai în vârstă are 71 de ani.

Prima ediție a evenimentului a avut loc anul trecut, cea de-a 2-a în primăvara acestui an, iar acum venim cu ediția a 3-a. Evenimentul va avea loc pe holurile Sălii Transilvania și se întinde până la ora 16:00, când va avea loc și premierea câștigătorilor”, a declarat Marius Barac, organizatorul evenimentului. Organizatorii au pregătit pentru câștigători cupe, medalii și diplome.

Sala găzduiește 2 turnee de baschet feminin și masculin

Tot sâmbătă vor avea loc și 3 meciuri de baschet U16 în sală. CSȘ Sibiu organizează Turneul 1, atât la baschet feminin cât și masculin, iar câteva meciuri se vor juca la Sala Transilvania. Prima parte a zilei este rezervată Turneului 1 la U16 masculin, astfel că de la ora 8:30 va avea loc meciul dintre CSȘ Sibiu și ACS Lions Craiova. De la ora 10:30 se joacă meciul dintre CSȘ Mediaș și CSM Tg. Mureș. „Băieții au muncit mult, dar nu am avut până acum meciuri de verificare. Avem o echipă nouă, cu jucători tineri și talentați, așteptăm să vedem ce rezultate o să avem”, a spus prof. Bogdan Spînu, antrenorul CSȘ Sibiu U16.

CSȘ Sibiu U16 masculin

De la ora 19:30 este programată partida dintre CSȘ Târgoviște și CSȘ Craiova, la U16 feminin. Restul meciurilor, printre care și cele ale sportivelor sibiene, se vor desfășura la Sala CSȘ Sibiu. „Organizăm la Sibiu Turneul 1 din cadrul campionatului, iar unul dintre meciuri va avea loc la Sala Transilvania. Cât despre fetele noastre, ne dorim să pășească cu dreptul în campionat”, a declarat prof. Călin Anton, antrenorul CSȘ Sibiu baschet feminin U16.

Duminică e zi de handbal

Suporterii sibieni sunt așteptați și duminică, 13 octombrie, la sală, pentru un meci de handbal. Echipa antrenată de prof. Matei Damian, HC CSȘ Sibiu, joacă în compania celor de la CSȘ Corabia, de la ora 10:00. Meciul are loc în cadrul Campionatului Național de Juniori 2, seria F.

HC CSȘ Sibiu

Baschetul juvenil revine weekend-ul viitor

În weekend-ul 19-20 octombrie, la Sala Transilvania va avea loc un turneu de baschet masculin U18, organizat de BC CSU Sibiu. Echipa antrenată de Sandu Rubint face parte din Grupa 2 și va juca în cadrul turneului alături de LPS Tg. Mureș, CSȘ Tg. Jiu și LPS Cetate Deva. „Noi am mai jucat un turneu cu cele 3 echipe și săptămâna trecută, la Șura Mică, și ne-am impus în toate cele 3 meciuri. Săptămâna viitoare o să ne întâlnim din nou cu aceste formații și sperăm să obținem rezultate la fel de bune”, a declarat Andu Hanea, coordonator al centrului de copii și juniori BC CSU Sibiu. 

CSU U18

Amintim că, în această lună, sala va găzdui și două meciuri de baschet ale echipei de seniori BC CSU Sibiu. Pe 18 octombrie va avea loc primul meci pe teren propriu din actuala stagiune a Ligii Naționale, cu Steaua București, iar pe 30 octombrie baschetbaliștii sibieni joacă prima partidă acasă din FIBA Europe Cup, cu  Fribourg.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus