Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Un sibian a murit în Brădeni după ce a căzut cu bicicleta

Un sibian a murit în Brădeni după ce a căzut cu bicicleta

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit sâmbătă după-masă în momentul în care a căzut cu bicicleta pe marginea drumului din Brădeni.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că bărbatul s-ar fi dezechlibrat și a căzut în șantul de pe marginea drumului.

”Echipajele medicale au pronunțat decesul bărbatului. Se fac cercetări pentru a se stabili dacă decesul a survenit din cauze medicale sau din cauza evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

De partea cealaltă, reprezentanții ISU Sibiu anunță că echipajul trimis la fața locului a găsit pacientul în Stop Cardiorespirator și imediat au început  manevrele de resuscitare. În sprijinul echipajului de pe Ambulanță a fost trimis și un echipaj SMURD de la Sighișoara, însă degeaba.

”După multe încercări de a-l readuce la viață, fara succes, se declară decesul”, au explicat și reprezentanții ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus