Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Tânăr amenințat și tâlhărit de doi bărbați. Unul dintre ei este un hoț cunoscut din Sibiu

Tânăr amenințat și tâlhărit de doi bărbați. Unul dintre ei este un hoț cunoscut din Sibiu

Un tânăr a făcut plângere la poliție, după ce doi bărbați, de 19 și 20 de ani, l-au amenințat și i-au zgâriat parbrizul mașinii, pe Șoseaua Alba Iulia, ziua în amiaza mare. Cearta ar fi pornit de la vânzarea unei mașini.

Totul s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 11:00, pe Șoseaua Alba Iulia. Tânărul ar fi rămas cu o datorie după ce și-a cumpărat o mașină, spun surse neoficiale, astfel că cei doi bărbați au fost trimiși să „rezolve” problema. Unul din cei doi agresori, un cunoscut hoț din Sibiu, care în urmă cu doi ani a fost reținut după ce a dat spargere în mai multe case din cartierele Veteranilor și Tineretului, a fost cel care i-a zgâriat victimei parbrizul mașinii cu un cutter, iar al doilea agresor l-a amenințat în tot acest timp pe tânăr cu un briceag, arată raportul autorităților. La final, cei doi au plecat și cu 200 de lei din buzunarul victimei.

Agresorii au fost reținuți de polițiștii sibieni, la câteva ore de la comiterea tâlhăriei. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, din orașul Ocna Sibiului, care acum sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

normal daca politia nu exista efectiv nici cea municipala nici cea locala care sunt platiti cu 1000 euro net pe luna si nu fac nimic de acei bani...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus