Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
17°C

Baza Salvamont din Păltiniș, gata peste doi ani. Au fost contractate lucrările de execuție

Baza Salvamont din Păltiniș, gata peste doi ani. Au fost contractate lucrările de execuție

Consiliul Județean Sibiu a semnat zilele acestea contractul de execuție lucrări pentru ”Construire bază de salvare Salvamont Păltiniș, în municipiul Sibiu” cu asocierea TOTAL NSA AG Construct SRL și Pro Hart Group SRL. Valoarea contractului este de 2.246.259,32 lei fără TVA, iar durata de realizare a bazei este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Finanțarea acestei investiții este asigurată din fonduri guvernamentale (Ministerul Turismului) și din bugetul Consiliului Județean Sibiu. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 3.539.933,69 lei cu TVA, din care:

• contribuția Consiliului Județean Sibiu 1.290.817,14 lei cu TVA • contribuția Ministerului Turismului 2.249.116,55 lei cu TVA, reprezentând 85% din capitolul IV Cheltuieli pentru investiția de bază

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus