Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

„The Motans” cântă în încheierea Festivalului Tânăr de la Sibiu

„The Motans” cântă în încheierea Festivalului Tânăr de la Sibiu

Un spectacol de flamenco „Cuatro tacones y un sentio”, susținut de grupul Las Turroneras din Spania, și un concert The Motans din Republica Moldova vor închide, pe 10 noiembrie, cea de-a cincea ediție a Festivalului Tânăr de la Sibiu, la Teatrul Gong.

Las Turoneras vin pentru prima dată în România și aduc la Sibiu un spectacol colosal direct de pe scena Teatro Flamenco Madrid. „Cuatro tacones y un sentio” va avea două reprezentații, de la orele 14:00 și 18:00, în sala de la parterul Teatrului „Gong”. Spectacolul este regizat de María Eliezer Truco Pinillos „La Trucoʺ, care semnează coregrafia împreună cu Cristian Rubio Truco, artist invitat. Jorge Rodríguez semnează regia muzicală și va interpreta la chitară, Manuel Martínez Chica „Moncadita” va asigura percuția, iar pe scenă vor cânta José Plantón Heredia și Jose Bastante Luelmo „Pepillo”. Las Turroneras – Candela Amigo, Itzíar ”La Pulga”, Claudia ”La Utrerana” și Paola ”La Polaca” – au devenit cunoscute în vara anului 2017. Studente la Institutul de Flamenco La Truco, ele au participat la emisiunea „Spania are talent”, unde doi jurați au apăsat butonul auriu, devenind astfel finaliste ale show-ului de televiziune. Ele se află acum în turneu cu „Cuatro tacones y un sentio”, un spectacol de flamenco elegant și electrizant, care stimulează spiritul și îndeamnă la visare, prin care spectatorii sunt purtați într-o călătorie spre originile acestei arte. Spectacolul are o durată de 80 de minute și este recomandat tuturor grupelor de vârstă.

las-turroneras

Concertul The Motans va avea loc pe 10 noiembrie, începând cu ora 20:00, în Sala Etaj a Teatrului Gong. The Motans este un artist extrem de cunoscut în peisajul muzical românesc, recunoscut pentru piesele sale captivante și pline de emoție. Proiectul The Motans a început în 2016, debutând cu “Versus”, o piesă ce a cucerit inimile publicului chiar de la prima ascultare. Cu puțin timp după lansare, publicul intră în extaz de fiecare dată când piesă era pusă în cluburi, pe radio sau în orice zonă comercială. A fost un adevărat fenomen. Lansări recente precum “Maraton” și “Invitat”’ au cucerit instant publicul românesc, cea de-a doua piesă intrând rapid în top 10 radio chart. Ultimele sale colaborări, Delia feat. The Motans - “Rămâi” și The Motans feat. Irina Rimes “POEM” se bucură de un succes impresionant, reușind să ocupe primele 2 locuri în YouTube trending în prima săptămână de la lansare. Sound-ul unic și profunzimea versurilor acestei trupe contribuie la promovarea diversității artelor performative ca misiune a Festivalului Tânăr de la Sibiu pentru a aduce oamenii mai aproape, uniți prin emoție și povești. Cea de-a cincea ediție a Festivalului Tânăr de la Sibiu va avea loc între 1 și 10 noiembrie, la Teatrul Gong. Biletele pentru spectacolele din cadrul festivalului sunt disponibile on-line.

Festivalul Tânăr de la Sibiu este finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și susținut de UNITER prin Fondul Timbrului Teatral. Co-finanțat de Centrul Cultural German și co-produs de Radio România. Partenerii sunt Conceptual Lab by Theo Nissim și Rollercoaster PR. Prezentat de Zile și Nopți, în parteneriat cu Music Channel, Ziarul Metropolis, Scena 9, Revista Amfiteatru, Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Tribuna, Ora de Sibiu, Hermannstader Zeitung, Star Sibian, Capital Cultural, Știri de Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Valentina Pornel

Acum 3 ani

Este idolul nostru, al noii generatii de oameni noi! Faptul ca va canta in Sibiu, orasul diversitatii, il face de neratat! Toata lumea pe trotinetele electtice si hai la concert!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus