Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
30°C

Un pacient a decedat după câteva minute după ce s-a așezat pe scaunul dentistului

Un pacient a decedat după câteva minute după ce s-a așezat pe scaunul dentistului

Ieri în jurul orei 11:00 un cetățean străin a murit într-un cabinet stomatologic din Șura Mare. Sursele spun că decesul a survenit după câteva minute de la intrarea în cabinet.

Un eveniment nefericit a avut loc într-un cabinet stomatologic din Șura Mare. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, cetățean străin, a murit în timpul unei vizite la cabinet miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 11:00. Sursele spun că decesul ar fi survenit la câteva minute după ce bărbatul a intrat în cabinet.

„Bărbatul nu era din Șura Mare, deci nu știm dacă avea probleme de sănătate. Momentan așteptăm certificatul medico-legal”, a declarat primarul din Șura Mare, Marin Cornel Liviu.
Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Sibiu pentru efectuarea necropsiei. „Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni privind circumstanțele în care a survenit decesul”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului SIBIU.

Reporterul Turnul Sfatului a contactat cabinetul stomatologic, dar momentan nu au transmis un răspuns.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus