Sâmbătă,
30.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Accident pe Valea Oltului, în zona Lazaret. Un copil de șase luni afectat

Accident pe Valea Oltului, în zona Lazaret. Un copil de șase luni afectat

Un accident de circulație a avut loc joi, la prânz, pe Valea Oltului, printre cei afectați regăsind-se și un copil, anunță autoritățile.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd pe DN7, localitatea Lazaret, la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt implicate trei persoane, doi adulți și un copil, conștienți. ”Momentan se acordă îngrijiri medicale pentru cei doi adulți, o femeie și un bărbat.  La fața locului acordă îngrijiri medicale și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, anunță reprezentanți ISU Sibiu.

Medicii de pe Ambulanță spun că au acordat îngrijiri medicale unei femeie de 28 ani care a suferit un traumatism la un picior și unui bărbat de 45 ani cu traumatism cranio facial.

Într-una din mașini se afla și un copil de 6 luni care nu pare să fi suferit traumatisme, însă este agitat și plange.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus