Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Sibiul decorează Sala Thalia pentru Halloween. Cel mai frumos bostan va fi premiat

Sibiul decorează Sala Thalia pentru Halloween. Cel mai frumos bostan va fi premiat

Filarmonica de Stat din Sibiu organizează un concurs inedit, sibienii sunt invitați să desene sau să sculpteze dovleci. În spiritul Halooween-ului Sala Thalia va fi decorată pentru concertul din 31 octombrie.

Filarmonica de Stat din Sibiu așteptă publicul sibian pe parcursul săptămânii viitoare, de luni până miercuri,  28-30 octombrie să aducă operele de artă făcute din dovleci la Sala Thalia, între orele 10:00 – 16:00. Cel mai frumos bostan va fi premiat cu un set de CD-uri, afișul evenimentului cu autografele artiștilor și o invitație pentru două persoane la concertul din 31 octombrie.

„Programul nu poate fi schimbat, dar vom amenaja spațiul cu bostani sibienilor. Dovleci vor fi așezați prin sală sau pe scenă”, spune Laurențiu Străuț, secretarul Relații Publice și Comunicare al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Astfel, muzica concertului din 31 octombrie va fi acompaniată de simboluri specifice sărbătorii.

Sursa foto principal: jw.org

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus