Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Actualizare. Incendiu de pădure în zona Măgura, Cisnădie

Actualizare. Incendiu de pădure în zona Măgura, Cisnădie

Actualizare ora 15,40. Potrivit ISU Sibiu în zona incendiului se intervine cu dificultate datorită zonei abrupte și a accesului greu cu materiale de stingere. Peste 35 de pompieri militari și aproximativ 80 de reprezentați ai Ocolului Silvic "Valea Sadului " Cisnădie, SVSU Cisnădie și SVSU Sadu acționează pe o suprafață de aproximativ 4 ha. Se intervine cu vermorele, labe de gâscă, drujbe, autovehicule off-road pentru transportul materialelor. ISU Sibiu asigură cetățenii care locuiesc în zona localităților Cisnădie și Sadu că se depun toate eforturile în scopul limitării efectelor produse de incendiu.

Actualizare. După ce, în cursul dimineții, incendiul a fost localizat iar pompierii militari lucrau pentru supravegherea și stingerea micilor focare existente, din cauza vântului, focarele existente s-au reaprins. Astfel au fost suplimentare forțele de la fața locului cu 10 pompieri militari cu UTV și șenilată, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

incendiu padure pompieri Magura (3) incendiu padure pompieri Magura (2)

Știre inițială. ISU Sibiu intervine de urgență, încă de azi noapte,  cu 24 de pompieri militari pentru localizarea și stingerea unui incendiu care se manifestă generalizat la liziera pădurii și la copaci, în zona Măgura, Cisnădie.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1 ha pe o zonă de deal, transmit reprezentanții ISU. La fața locului acționează reprezentanți ai Ocolului Silvic și voluntari din cadrul SVSU Cisnădie.

foto/video ISU Sibiu

incendiu padure magura (7) incendiu padure magura (6) incendiu padure magura (5) incendiu padure magura (4) incendiu padure magura (3) incendiu padure magura (2) incendiu padure magura (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

mug

Acum 4 ani

Sper sa se si investigheze cum a inceput acest incendiu si nu sa se musamalizeze si sa se puna pe seama "caldurii"
Raspunde

Klaus

Acum 4 ani

Lots of people having BBQs in this area yesterday.
Raspunde

Bartos Pilo

Acum 4 ani

Va zic fara urma de gluma, troliala sau cum i-ati zice: interziceti fumatul in munti. Nu e posibil asa ceva!
Raspunde

remus

Acum 4 ani

Nu mai primim niste update-uri? Deja a trecut o zi si tot internetul este plin de stiri invechite
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus