Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Victor Costache, propus ministru al Sănătăţii, a primit aviz favorabil din partea comisiilor Camerei Deputaţilor şi Senatului

Victor Costache, propus ministru al Sănătăţii, a primit aviz favorabil din partea comisiilor Camerei Deputaţilor şi Senatului

Victor Costache, propus pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Sănătăţii în Cabinetul Orban, a declarat marţi că este "un fake news" informaţia potrivit căreia în programul de guvernare al PNL este prevăzută închiderea unor spitale.

"A fost doar un fake news, nu este prevăzut, cel puţin pe parcursul mandatului meu şi nici în programul de guvernare al PNL, de a se închide vreun spital public din România. Comasarea este un mod de organizare, ştiţi că avem aceste deficienţe în domeniul resurselor umane în România, sunt modele care funcţionează. Este foarte simplu ca în cadrul spitalelor mai mari, în cadrul spitalelor de urgenţă, spitalele mai mici din jur să fie ajutate pentru ameliorarea parcursului pacienţilor, ştiţi că sunt mai multe linii de gardă în spitalele mari şi medici care în unele specialităţi nu apucă să intre în liniile de gardă şi atunci asocierea cu un spital mai mic nu face decât să amelioreze şi să optimizeze resursa umană", a spus Costache, după audierea în comisiile de specialitate din Parlament, întrebat cum comentează intervenţiile reprezentanţilor PSD, care au spus că noul guvern vrea să închidă spitale.

Victor Costache, propus pentru a ocupa funcţia de ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban, a primit, marţi, aviz favorabil din partea comisiilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, scrie Agerpres.

Au votat "pentru" 13 parlamentari, unul a votat "împotrivă" , iar patru s-au abţinut.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Doru

Acum 4 ani

Ce-are medicina cu managementul unui minister eu nu pot sa-mi imaginez... Pe aceeasi logica, ar putea sa-l puna si pe hipstetul ala drogat, tudor chirila, ministrul culturii. Ca doar e "artist"...
Raspunde

pnl aceeasi mizerei

Acum 4 ani

La minister se fac operatii????? Noaptea mintii
Raspunde

....

Acum 4 ani

ASTA ARE DOSAR PENAL PTR UCIDERE DIN CULPA.Pai hai sa ii punem pe toți pușcăriașii parlamentari,după gândirea ăstora.Nu contează ca sunt penali? Mai ziceau de psd,uite ca nici ei nu au oameni curați și fără pata.
Raspunde

///

Acum 4 ani

r fi fost mai bine sa fi ramas in sala de operatii... Asa se cuvine unui profesionist. Politica e pt. avocati, juristi, economisti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus