Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Primăria Sibiu va premia sportivii sibieni cu rezultate bune în competiții

Primăria Sibiu va premia sportivii sibieni cu rezultate bune în competiții

Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliului Local Sibiu din 31 octombrie a fost inclus și aprobat un proiect de hotărâre prin care primarul Astrid Fodor a propus premierea  sportivilor, antrenorilor și echipelor sibiene care au obținut rezultate deosebite la nivel internațional și național în anul 2019.

“Investim în infrastructura sportivă sume importante, de la skate park și Lacul lui Binder și până la Stadion, încurajând astfel sportul ca mișcare pentru sănătate, dar și sportul de performanță. Premierea sportivilor sibieni va fi o motivare în plus pentru cei care fac performanță și va arăta aprecierea pe care o avem pentru cei care duc Sibiul în competiții din țară și străinătate.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Sportivii, antrenorii și echipele sibiene cu rezultate bune în 2019 vor fi nominalizați în acest program de cluburile de care aparțin, utilizându-se un formular care face parte din Regulamentul aprobat. Formularul completat corespunzător va fi transmis Primăriei Municipiului Sibiu pe adresa premieresportivi@sibiu.ro sau va fi depus în format tipărit la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mică, nr. 25, etaj 2, cam 201 - 203, începând cu data de 1 noiembrie 2019, până în data de 10 ianuarie 2020, ora 13.00.

După verificarea formularelor de către o comisie alcătuită din consilieri locali și un reprezentant al Primăriei Sibiu, se va decide și se va face publică lista finală a câștigătorilor, ținând cont de punctajele obținute și de prevederile Regulamentului.

CATEGORIILE pentru care se vor acorda premii și CUANTUMUL NET AL PREMIILOR obținute în ordinea punctajului pe care l-au acumulat conform tabelului din Regulament:

  1. Sporturi de echipă:
  1. Seniori:

-           Cea mai bună echipă – 10.000 lei

-           Cel mai bun sportiv al unei echipe de seniori – 3.000 lei

-           Cel mai bun antrenor – 2.000 lei

  1. Copii și Juniori

-           Cea mai bună echipă – 5.000 lei

-           Cel mai bun sportiv al unei echipe – 1.500 lei

-           Cel mai bun antrenor al unei echipe – 1.000 lei

  1. Sporturi individuale:
  1. Seniori

-Cel mai bun sportiv  - 3.000 lei

-Cel mai bun antrenor  - 1.500 lei

  1. Copii și Juniori

- Cel mai bun sportiv  - 1.500 lei

- Cel mai bun antrenor  – 700 lei

Festivitatea de premiere va avea loc la începutul anului viitor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus