Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
11°C

Ce aduce nou patinoarul din Piața Mare, anul acesta

Ce aduce nou patinoarul din Piața Mare, anul acesta

Administratorii patinoarului, care a început deja să se contruiască în Piața Mare, anunță că anul acesta de sărbători amatorii patinajului se vor bucura de numeroase surprize și evenimente inedite. Mai mult decât atât în premieră aceștea vor pune la dispoziția vizitatorilor șosete de unică folosință. 

Patinoarul va fi același ca în 2018, adică 600 de metri pătrați, pentru că spațiul nu permite un patinoar mai mare. „Considerăm patinoarul ca fiind mărimea ideală pentru Piața Mare, nu am avea loc de unul mai mare”, explică Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun.

montează patinoarul târgul de crăciun (2)

Tarifele de anul acesta sunt – 10 lei pentru o oră și jumătate pentru închirierea patinelor, 15 lei pentru intrarea pe patinoar, tot pentru o oră și jumătate și 10 lei pentru ajutătoare pentru copii și începători (pinguini și balene), pentru același interval de timp. Anul acesta s-au achiziționat mai multe patine noi pentru sibieni și turiști.

 „Anul acesta am pregătit șosete de unică folosință pentru că oamenii au tot cerut anul trecut. Avem 5.000 de astfel de șosete pregătite”, spune Elena Țurel, administratorul patinoarului.
La fel ca și anul trecut, organizatorii au pregătit mai multe evenimente pentru copii, dar și pentru adulți. Anul acesta îl vom vedea patinând pe Moș Crăciun și prietenii lui, iar la finalul evenimentului copiii primi cadouri din partea Moșului. De asemenea, patinatorii profesioniști se vor întoarce și în 2019 pentru un spectacol inedit pentru Sibiu. „După ce se încheie Târgul de Crăciun vom mai organiza un eveniment pentru copii. Există posibilitatea ca Moș Crăciun să se întoarcă pe patinoar”, detaliază Elena Țurel.

montează patinoarul târgul de crăciun (3)

Târgul de Crăciun se va deschide oficial în 15 noiembrie. În următoarele două săptămâni se va amenaja spațiul care va găzdui concerte, expozanți și pe Moș Crăciun. Astăzi s-au adus materialele necesare pentru montarea căsuței atașate patinoarului, iar de mâine spațiul de patinat va prinde formă. De luni s-a început montarea celor 110 căsuțe pentru expozanți și s-a montant baza noului brad artificial. Bradul de anul trecut va fi amplasat în Piața Mică.

 

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Iooo

Acum 1 an

Mda, patinoarul este singura bucurie ramasa pentru copii in perioada targului de craciun, daca stiu sa patineze si nu este prea mare inghesuiala in micul patinoar. Din pacate targul de craciun s-a transformat efectiv in "targ" pentru adulti si mai ales pentru comercianti. In copilarie, indiferent de cat de frig era, mergeam cu drag sa ma bucur de activitatile dedicate copiilor. Acum de ce se poate bucura un copil in afara de, sa se dea pe 2 trenulete vai mama lor si sa patineze (daca stie)?
Raspunde

sibian

Acum 1 an

Pacat , ne bucuram de un r.... de patinoar instalat pentru o luna jumate cand puteam avea un patinoar mult mai mare si pe o perioada mult mai indelungata daca "gospodarii urbei " se ocupau de vechiul patinoar si cu niste investitii mai mici sau mai mari il tineau in functiune . Rusine edililor orasului pentru ca nu au facut nimic concret si serios pentru sport in 30 de ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus