Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Mircea Diaconu: „Dezvoltarea infrastructurii de transport, o condiție esențială pentru progresul unei țări!”

Mircea Diaconu: „Dezvoltarea infrastructurii de transport, o condiție esențială pentru progresul unei țări!”

Mircea Diaconu, candidatul independent pentru funcția de președinte al României, consideră că dezvoltarea infrastructurii de transport este esențială pentru progresul unei țări, un transport eficient și sigur fiind primordial pentru dezvoltarea populației și mediului de afaceri.

„N-am liniște până nu văd infrastructura pe drumul cel bun!”, afirmă Mircea Diaconu, candidat susținut la alegerile prezidențiale de partidul PRO România. În societatea actuală, disfuncționalitățile infrastructurii rutiere, feroviare, navale și aeriene au ajuns să descurajeze investițiile strategice și să afecteze securitatea națională. Mircea Diaconu este de părere că este necesară preluarea unor modele de bune practici din țările dezvoltate. De asemenea, implementarea unor strategii pe termen mediu și lung de către specialiști în domeniu este estențială pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din România. Țara noastră are resurse importante pe care, însă, din păcate, nu și le poate valorifica din cauza lipsei unei infrastrucuri de transport adecvate.

PRO România Sibiu susține dezvoltarea acestui domeniu de maximă importanță, țara noastră clasându-se pe un rușinos loc 23 din totalul țărilor europene privind numărul de kilometri de autostradă construiți. Un proiect de infrastructura de maxima importanță în România este si Autostrada Sibiu-Pitești, o investiție absolut necesară, nu numai pentru țara noastră, ci și pentru Uniunea Europeană, după cum puncta și Corina Crețu, actual europarlamentar PRO România și fost comisar european pentru politică regională: „este un proiect fanion pentru Uniunea Europeană. Conectează de la Nord la Sud, de la Rotterdam la Constanţa, întreaga Uniune Europeană. Este tronsonul lipsă, de altfel, singurul tronson lipsă dintre Rotterdam şi Constanţa”.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta "UN OM", Next Exit, MFC 31190013

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gheorghe

Acum 2 ani

:)) batran si nelinistit. acum. cat a fost europarlamentar a fost foooaaarte linistit ;) plus ca in multe privinte bate campii rau, nu prea cunoaste atributile presedintelui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus