Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
8°C

Lucrările la zidurile de pe bulevardul Coposu și turnurile de pe Cetății avansează în ritm bun

Lucrările la zidurile de pe bulevardul Coposu și turnurile de pe Cetății avansează în ritm bun

Primarul Astrid Fodor a examinat șantierul deschis pentru reabilitarea zidurilor de pe bulevardul Corneliu Coposu și a celor trei turnuri de pe strada Cetății - Turnul Olarilor, Turnul Archebuzierilor și Turnul Dulgherilor - o lucrare în valoare de 6,65 milioane lei din bugetul local al Sibiului.  

“Lucrările au avansat într-un ritm bun la aceste obiective importante pentru istoria orașului nostru, dar și pentru prezentul orașului turistic Sibiu. După ce vor fi finalizate, îmi doresc să deschidem turnurile pentru vizitatorii interesați, dar și pentru mici evenimente artistice care se potrivesc acestor spații speciale” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În prezent, constructorul SC EURAS SRL lucrează la turnuri la desfacerea tencuielilor, perierea suprafeței de cărămidă și curățarea rosturilor, plombarea cu cărămidă plină de epocă, realizarea noilor tencuieli, aplicarea unor tratamente antisăruri și antiseptice, precum și ignifugarea suprafețelor de lemn.

La zidurile de pe bulevardul Coposu se execută aceleași tipuri de lucrări, se reface cornișa din zădărie a zidurilor și se aplică un tratament special împotriva mușchilor inestetici.

AF cetatii santier-3 AF cetatii santier-9 AF cetatii santier-12

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Cetatean sibian

Acum 3 ani

Ha! Ha! Bunica in adidasi
Raspunde

ddd

Acum 3 ani

bine ca n-am mai auzit picamere ca pe manejului, (oare) erau in stare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus