Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

ACTUALIZARE-Un sibian s-a urcat pe acoperișul unui bloc și amenință că se sinucide

ACTUALIZARE-Un sibian s-a urcat pe acoperișul unui bloc și amenință că se sinucide

ACTUALIZARE Negociatorii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au reușit să-l convingă pe bărbat să coboare de bloc.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a urcat în această dimineață pe acoperișul unui bloc din cartierul Reșița, amenințând că se sinucide. La fața locului se află mai multe echipaje.

Sibianul are probleme în familie și, potrivit primelor informații, se pare că a primit ordin de restricție, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu. Intervenția este în plină desfășurare, iar la momentul publicării acestei știri un polițist din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, negociator,  negociază cu bărbatul, pentru a-l convinge să coboare de pe acoperiș. Cetățenii sunt rugați să elibereze zona și să nu îngreuneze acțiunea forțelor implicate, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

La fața locului se află un echipaj de tip C al Ambulanței, precum și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și ale poliției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Lică Lupu

Acum 2 ani

A sarit ?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Altu' nu cel din articol,se urca pe un alt bloc,mult mai inalt.Un vecin il vede si-l intreaba: -Ce faci vecine? -Vreau sa ma arunc de pe boc? -De ce vecine? - M-a lasat nevasta ! - Apai,daca ti-a dat voie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus